2 asilama 2tüp bebek tedavilerimde letü kullanmadım negatif olmuştu
3.son tup bebek tedavimde letu kullandım çok şükur hamile kalmdim canım
Letu sayesindemi oldu bilemiyorum tabi
Darisi senin basina inşallah
Bana iğnelerimin yanina ek olarak vermişti 5gün kullanmıştım ilk bende çok şasırmiştımAmin insallah canim allah anali babali buyutsun insallah . Benim normal tedavi icin verdi doktor ilk defa duydum bende klomenden farki nedir bilmiyorum klomenle yumurtalarim gelisiyodu gayet cunku
Yok canim 4 kez klomen kullandim artik sende klomen kullanilmaz dedi letü verdi ve sanirim 7 gün kullan dedi sabah aksam. Bakalim ne farki olucak hic umidim yok ta gene. Internette pek olumlu seyler duymadimBana iğnelerimin yanina ek olarak vermişti 5gün kullanmıştım ilk bende çok şasırmiştım
Bende sanada klomenin yanina ek kullandirir.
Merhaba.Bende 3 aydir ikinci bebeği istiyorum. Bugün doktorum letu verdi.5 gün Sabah Akşam 1 er tane tok karinla yutacagim.29 unda ara ver dedi .30 u yut ve 30 u bana gel dedi.Sen hamile kalabildinmi merak ettimMerhaba arkadaslar. Uzun bi aradan sonra cocuk tedavisine devam ediyorum. 4 ay klomen kullanmistim sonra 4 ay ara vermistim. Simdi doktorumu degistirdim letü adında bi ilac verdi sanirim kanser tedavisinde kullaniliyormus bize bi zarari olurmu bilemedim. Birde kullanip hamile kalan var mi klomenle yumurtalarim gelisiyodu letü de nasil olucak hic bilmiyorum. Birde kullananlar 5 gün mü kullandiniz 7 günmü? Doktorum sanirim 7 gun kullan dedi bana orayi tam anlamadim da simdiden tesekkur ederim herkese
Hayir canim malesef. Asilama oldu bu ay bakalim beklemedeyim suanMerhaba.Bende 3 aydir ikinci bebeği istiyorum. Bugün doktorum letu verdi.5 gün Sabah Akşam 1 er tane tok karinla yutacagim.29 unda ara ver dedi .30 u yut ve 30 u bana gel dedi.Sen hamile kalabildinmi merak ettim
Inşallah tutar canım.Tuplerine baktirdinmi.letu ile olmazsa tüplerime bakılacak benim.Insanin umidi bitiyor.Yasim 37 oluncaHayir canim malesef. Asilama oldu bu ay bakalim beklemedeyim suan
Evet bakilmişti. Bi sorun yoktuInşallah tutar canım.Tuplerine baktirdinmi.letu ile olmazsa tüplerime bakılacak benim.Insanin umidi bitiyor.Yasim 37 olunca
Durumun nedirInşallah tutar canım.Tuplerine baktirdinmi.letu ile olmazsa tüplerime bakılacak benim.Insanin umidi bitiyor.Yasim 37 olunca
Merhaba bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu. Olmadım.Öğlene dogru üçüz bir gebelik testi aldim .Silik ikinci çizgi var. Içim de bir umut oldu akşama kan verecegim.Durumun nedir
Hamiş misin canımMerhaba bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu. Olmadım.Öğlene dogru üçüz bir gebelik testi aldim .Silik ikinci çizgi var. Içim de bir umut oldu akşama kan verecegim.
Merhaba acaba letu ise yaradi mi ben dekullaniyorum daInşallah tutar canım.Tuplerine baktirdinmi.letu ile olmazsa tüplerime bakılacak benim.Insanin umidi bitiyor.Yasim 37 olunca
MalesefMerhaba cok uzun zaman olmus ama belki cevap verirsiniz bende merak ediyorum letu dan sonuc aldiniz mi ?
Allah yardimcimiz olsunMalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?