Letü ile hamile kalan varmı?

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaslar. Uzun bi aradan sonra cocuk tedavisine devam ediyorum. 4 ay klomen kullanmistim sonra 4 ay ara vermistim. Simdi doktorumu degistirdim letü adında bi ilac verdi sanirim kanser tedavisinde kullaniliyormus bize bi zarari olurmu bilemedim. Birde kullanip hamile kalan var mi klomenle yumurtalarim gelisiyodu letü de nasil olucak hic bilmiyorum. Birde kullananlar 5 gün mü kullandiniz 7 günmü? Doktorum sanirim 7 gun kullan dedi bana orayi tam anlamadim da simdiden tesekkur ederim herkese

2 asilama 2tüp bebek tedavilerimde letü kullanmadım negatif olmuştu

3.son tup bebek tedavimde letu kullandım çok şükur hamile kalmdim canım

Letu sayesindemi oldu bilemiyorum tabi
Darisi senin basina inşallah

2 asilama 2tüp bebek tedavilerimde letü kullanmadım negatif olmuştu

3.son tup bebek tedavimde letu kullandım çok şükur hamile kalmdim canım

Letu sayesindemi oldu bilemiyorum tabi
Darisi senin basina inşallah

Amin insallah canim allah anali babali buyutsun insallah . Benim normal tedavi icin verdi doktor ilk defa duydum bende klomenden farki nedir bilmiyorum klomenle yumurtalarim gelisiyodu gayet cunku

Amin insallah canim allah anali babali buyutsun insallah . Benim normal tedavi icin verdi doktor ilk defa duydum bende klomenden farki nedir bilmiyorum klomenle yumurtalarim gelisiyodu gayet cunku
Bana iğnelerimin yanina ek olarak vermişti 5gün kullanmıştım ilk bende çok şasırmiştım

Bende sanada klomenin yanina ek kullandirir.

Bana iğnelerimin yanina ek olarak vermişti 5gün kullanmıştım ilk bende çok şasırmiştım

Bende sanada klomenin yanina ek kullandirir.
Yok canim 4 kez klomen kullandim artik sende klomen kullanilmaz dedi letü verdi ve sanirim 7 gün kullan dedi sabah aksam. Bakalim ne farki olucak hic umidim yok ta gene. Internette pek olumlu seyler duymadim

Merhaba arkadaslar. Uzun bi aradan sonra cocuk tedavisine devam ediyorum. 4 ay klomen kullanmistim sonra 4 ay ara vermistim. Simdi doktorumu degistirdim letü adında bi ilac verdi sanirim kanser tedavisinde kullaniliyormus bize bi zarari olurmu bilemedim. Birde kullanip hamile kalan var mi klomenle yumurtalarim gelisiyodu letü de nasil olucak hic bilmiyorum. Birde kullananlar 5 gün mü kullandiniz 7 günmü? Doktorum sanirim 7 gun kullan dedi bana orayi tam anlamadim da simdiden tesekkur ederim herkese
Merhaba.Bende 3 aydir ikinci bebeği istiyorum. Bugün doktorum letu verdi.5 gün Sabah Akşam 1 er tane tok karinla yutacagim.29 unda ara ver dedi .30 u yut ve 30 u bana gel dedi.Sen hamile kalabildinmi merak ettim

Merhaba bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu. Olmadım.Öğlene dogru üçüz bir gebelik testi aldim .Silik ikinci çizgi var. Içim de bir umut oldu akşama kan verecegim.

Eklentiler

• 20190614_104641.webp
    20190614_104641.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 786
Merhaba cok uzun zaman olmus ama belki cevap verirsiniz bende merak ediyorum letu dan sonuc aldiniz mi ?

Merhaba canım bende letu kullanıyorum Pko var bende günde 1 tane 5 gün boyunca kullanıyordum doktor baya gelişmiş diyordu ama 6 aydır tedavi oluyorum hâla gebelik yok rahmimde yara vardı onu dondurdu geçen ay inşallah hayırlısıyla bu ay tutar

Back
X