Letu-klomen-femara kullananlar

cans16

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
3.615
2.968
83
29
Herkese iyi geceler bu ay letu kullanmaya başladım bugün adetimin 6. Hapın 3. Günü ama 2 gündür migren ağrısı yaşıyorum. Dün sol tarafı kafamın bugün sağ ağrı kesicide almıyorum yumurtalara bi zarar gelmesin diye bide bir kaç saattir dayanılmaz bi sol kasık-bacak ağrım var. Merak ettiğim bunları yaşayan oldu mu ?

Evet canım bende femera kullandım yaşadım bunları

Kızlar merhaba doktorum letu ve klomenı ayna anda 5 gün kullanmamı istemişti bu ayda eğer gebelik oluşmazsa letu ve femerayı 5 gün kullan dedi sizce Letu ve femera aynı anda kullanılır mı ? Bi doktor evet diyor bi doktor hayır diyor

Hiç duymadım canım böyle kullanıldığını ama doktoruna güven bence bir bildiği vardır

Hiç duymadım canım böyle kullanıldığını ama doktoruna güven bence bir bildiği vardır
Canım Klomen ve letuyu aynı anda kullandım zaten ben kullananda çok duydum ama letu ve femarayı bir arada kullanan duymadım ondan sormak istedim

Bende letu kullanıyorum bugün son gün yarın kontrole gidecm bende bel ağrısından başka bişy olmadı

Sonucunuz ne oldu bende klomen+femera kullandım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…