Evet canım bende femera kullandım yaşadım bunlarıHerkese iyi geceler bu ay letu kullanmaya başladım bugün adetimin 6. Hapın 3. Günü ama 2 gündür migren ağrısı yaşıyorum. Dün sol tarafı kafamın bugün sağ ağrı kesicide almıyorum yumurtalara bi zarar gelmesin diyebide bir kaç saattir dayanılmaz bi sol kasık-bacak ağrım var. Merak ettiğim bunları yaşayan oldu mu ?
Of başım çatlıyor yaEvet canım bende femera kullandım yaşadım bunları
Yok kullanmadım dayandım ama olumsuz sonuçlandı parol içebilirsin ama onu hamileler bile kullanıyor ÇünküOf başım çatlıyor yapeki ağrı kesici kullandın mı
Yaa üzüldümYok kullanmadım dayandım ama olumsuz sonuçlandı parol içebilirsin ama onu hamileler bile kullanıyor Çünkü
Bence arveles içme parol harici riske atma kaliteli olsun yumurtalıkların uyumak iyi gelirYaa üzüldüm. Evdeds sadece arveles var
Ay valla dayanamadım içtim ya çok kötüydü çünkü elim ayağım kalkmıyorduBence arveles içme parol harici riske atma kaliteli olsun yumurtalıkların uyumak iyi gelir
Bişey olmaz tek seferden iyi yapmışsın o kadar kötü isen mecburen içicenAy valla dayanamadım içtim ya çok kötüydü çünkü elim ayağım kalkmıyordu
Çok zorladı ya bi önce ki gün dayanmıştım ama dün dayanamadım. Hayırlısı artıkBişey olmaz tek seferden iyi yapmışsın o kadar kötü isen mecburen içicen
Tek seferden bişey olmaz ayrıca insanlar neler yapıyor tutuyor verecek olan rabbimÇok zorladı ya bi önce ki gün dayanmıştım ama dün dayanamadım. Hayırlısı artık
Evet öyle ya hayırlısı olsunTek seferden bişey olmaz ayrıca insanlar neler yapıyor tutuyor verecek olan rabbim
Hiç duymadım canım böyle kullanıldığını ama doktoruna güven bence bir bildiği vardırKızlar merhaba doktorum letu ve klomenı ayna anda 5 gün kullanmamı istemişti bu ayda eğer gebelik oluşmazsa letu ve femerayı 5 gün kullan dedi sizce Letu ve femera aynı anda kullanılır mı ? Bi doktor evet diyor bi doktor hayır diyor
Canım Klomen ve letuyu aynı anda kullandım zaten ben kullananda çok duydum ama letu ve femarayı bir arada kullanan duymadım ondan sormak istedimHiç duymadım canım böyle kullanıldığını ama doktoruna güven bence bir bildiği vardır
Bende letu kullanıyorum bugün son gün yarın kontrole gidecm bende bel ağrısından başka bişy olmadıHerkese iyi geceler bu ay letu kullanmaya başladım bugün adetimin 6. Hapın 3. Günü ama 2 gündür migren ağrısı yaşıyorum. Dün sol tarafı kafamın bugün sağ ağrı kesicide almıyorum yumurtalara bi zarar gelmesin diyebide bir kaç saattir dayanılmaz bi sol kasık-bacak ağrım var. Merak ettiğim bunları yaşayan oldu mu ?
Sonucunuz ne oldu bende klomen+femera kullandım bu ayKızlar merhaba doktorum letu ve klomenı ayna anda 5 gün kullanmamı istemişti bu ayda eğer gebelik oluşmazsa letu ve femerayı 5 gün kullan dedi sizce Letu ve femera aynı anda kullanılır mı ? Bi doktor evet diyor bi doktor hayır diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?