Letu kullanan var mı ?

Merhabalar. Ben de pcosum. Doktorum 2 ay önce letu verdi. İlk ay yumurtlama kontrolü için gittim ve sağlıklı 2 yumurta olmuştu ama hamile kalmadım. 2. Ay yani temmuz sonunda kullandım, kontrole gidememistim ama hamile olduğumu öğrendim. :)
6+1 su an... Ve bu yorumları okurken bir gün benim de bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Sizin için de bol bol dua edeceğim. Ama ben letu vesilesiyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1 buçuk senedir deniyorduk ve 1 kimyasal gebelik geçirmiştim. Salı günü kalp atışı için gideceğiz, inşallah sağlıkla ilerler

Merhabalar hayırlı olsun rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almak nasip etsin Acaba sadece letu mu kullandınız yoksa ovitrelle tarzı çatlatma iğnesi yapıldı mı malesef çatlatma iğnesi bulamıyorum piyasada var mıdır sadece ilaç ile bi umut

Ben ovulasyon testi ile baktım sürekli, kontrol ettim veya ilaç bittikten 4 gun sonra doktorunuza gidip baktirabilirsiniz de çatlama olup olmadığına. Ki iğnesiz de olabiliyormus demek ki çünkü benim 2 senedir olmamıştı ilacın çok faydasını gördüm şükürler olsun ki

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu ettiniz beni Ben de 2 senedir umutla bekliyorum hikayemizin sonu da benzesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…