Gebeliğe Hazırlık Letu Kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanmaya başladınız mı çok kullanan yok sanırım bugünden beri araştırıyorum iki aydır klomen kullandım hamilelik olmayınca doktor bunu verdi biraz daha etkili bir ilaç dedi bugün başladım kullanmaya hayırlısı artık

Kullanmaya başladınız mı çok kullanan yok sanırım bugünden beri araştırıyorum iki aydır klomen kullandım hamilelik olmayınca doktor bunu verdi biraz daha etkili bir ilaç dedi bugün başladım kullanmaya hayırlısı artık
Valla kullandım şu an yumurtlama günlerimdeyim hiç yumurtlama belirtim yok.atesim düşük çıkıyor .ovulasyon testlerim de negatif.femara da böyle değildi.bir de haftaya progesteron vermem gerek.ama boşuna çünkü yumurtlama olmadı gibi

Valla kullandım şu an yumurtlama günlerimdeyim hiç yumurtlama belirtim yok.atesim düşük çıkıyor .ovulasyon testlerim de negatif.femara da böyle değildi.bir de haftaya progesteron vermem gerek.ama boşuna çünkü yumurtlama olmadı gibi
Femara ilacının muadiliymiş bu letu.ama femara da progesteron 22 çıkmıştı.iyi gelmişti.ama bunda bi ymrtlma belirtisi yok henüz normalde 2 gün önce yumurtlama m gerekiyordu

Benim bugün felç geçiriyormuşum gibi kollarım uyuştu ve kramplar girdi acile gittim ilacın yan etkisiymiş sizde de bu tarz durumlar oldumu

Merhaba arkadaşlar bende iki defa klomen kullandım ama olmayınca doktor bu ay letu verdi bu gün kullanmaya başladım inşallah bu son olur bu da olmazsa iğneye geçelim dedi doktor

Selam kızlar bende bugün letuya başladım. İki ay önce klomen kullanmıştım kist yapmıştı. Bir ay kistimi atmak için bekledim üstelik. Letu kanser tedavisinde kullanıldığı için kist yapmayacağını düşünüyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırız.

Back
X