• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu kullananlar ?

mevaberendha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
9
2
1
32
Bu ay doktorum letu verdi adetin 3.günü başayıp 5 gün günde 2 defa kullandım ilacın bitiminden 5 gün sonra doktor kontrolunde sagda 2 solda 3 yumurta oluşmuş bu ay korunun çoğul gebelik riski var dedi fakat kazayla oldu yani korunamadık önce rabbim bilir tabiki de korku oluştu biraz ya çoğul gebelik oluşursa diye 😥

Pcosum olmasından kaynaklı bir çok yumurtam vardı ama bir tanesini gösterip bunu çatlatacağız dedi.
21 MM falandı yanlış hatırlamıyorsam

Merhaba doktorum 5-6 Ocak tarihlerinde Beta Hcg ver dedi . Onu bekliyorum ama çokda test veresim yok normalde adet günüm 13 ocak onu bekleyeceğim sanırım
İnşAllah hayırlı sağlıklıca gebe kalırsınız adetleriniz düzenli miydi de letu verdi

İnşAllah hayırlı sağlıklıca gebe kalırsınız adetleriniz düzenli miydi de letu verdi
İlk adetimden lise 2. sınıfa kadar gayet normaldi. Sonrasında 6 ay olmadım pcos olduğumu öğrendim 1 ay doğum kontrol kullnadım ve evlenip çocuk yapmaya karar verdiğim 2021 ağusyos ayından itabaren bozuktu. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu sonrasında her ay düzenli adet olmaya başladım aynı günde hep .
Letuyu yumartalarımı büyütmek için verdi. İhtiyacın yok ama cocuk istediğin için veriyorum dedi

İlk adetimden lise 2. sınıfa kadar gayet normaldi. Sonrasında 6 ay olmadım pcos olduğumu öğrendim 1 ay doğum kontrol kullnadım ve evlenip çocuk yapmaya karar verdiğim 2021 ağusyos ayından itabaren bozuktu. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu sonrasında her ay düzenli adet olmaya başladım aynı günde hep .
Letuyu yumartalarımı büyütmek için verdi. İhtiyacın yok ama cocuk istediğin için veriyorum dedi
Bende aynı sizin gibiyim doktorda bana aynılarını söyledi test yapacağım negatif olupta adet olursam doktora gideceğim banada letu yada klomen verecek büyütüp çatlasın diye İnşAllah sizde sağlıklı bi şekilde gebe kalmışsınızdır bende 🤲🏻❤️

İnşallah kuzum dualarım seninle.
Doktor bana 5-6 ocak da kan ver dedi ama vermicem :) Adet tarihimi beklicem

Back
X