• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

letu kullananlar

iremmm22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
61
10
8
27
kızlar bugün adetin 3.günü doktor letu verdi sabah akşam 1 tane içeceğim, var mı kullanan??

kızlar bugün adetin 3.günü doktor letu verdi sabah akşam 1 tane içeceğim, var mı kullanan??
23 ekimde başladım 5 gün kullandım 27 ekimde bitti cmt kontrolüm var ama ovülasyon testiyle kontrol ediyorum bu dünğn testi akıntım ağrımda vardı yumurtlama olucak gibiyim siz ne durumdasınız

Eklentiler

• IMG_1763.webp
    IMG_1763.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 36
Ben geçen mayıs ayında düşük yaptım, ondan sonrasında Eylül'de femara kullandım, Ekim'de letu. Letu bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok etkisini göremiyorum. Femara daha çok etki ediyor bende şahsen, letudan sonra çatlama iğnesi de vuruldum ama umudum yok açıkçası, bu ay olmazsa gelecek ay kesinlikle femara kullanırım çünkü Mayıs'ta da femara ile gebe kalmıştım

Ben geçen mayıs ayında düşük yaptım, ondan sonrasında Eylül'de femara kullandım, Ekim'de letu. Letu bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok etkisini göremiyorum. Femara daha çok etki ediyor bende şahsen, letudan sonra çatlama iğnesi de vuruldum ama umudum yok açıkçası, bu ay olmazsa gelecek ay kesinlikle femara kullanırım çünkü Mayıs'ta da femara ile gebe kalmıştıade
Ben geçen mayıs ayında düşük yaptım, ondan sonrasında Eylül'de femara kullandım, Ekim'de letu. Letu bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok etkisini göremiyorum. Femara daha çok etki ediyor bende şahsen, letudan sonra çatlama iğnesi de vuruldum ama umudum yok açıkçası, bu ay olmazsa gelecek ay kesinlikle femara kullanırım çünkü Mayıs'ta da femara ile gebe kalmıştım
adetin kaçıncı günü başlafınız kaç gün kullandınız ve bittikten kaç gün aonra yumurtada büyğme görüp ipne yaptınız anlatır mısınız

Adetin üçüncü günü başladım, ilk üç gün günde üç defa, iki gün ise iki defa kullandım. Doktor kontrolüne gittiğimde adet başlangıcıdan 12 gün sonra yumurtanın geliştiğini söyledi, sağda ve solda toplamda iki adet 18 mm yumurta var dedi, ve 13. gün gonapeptly iğnesi vuruldum. Ama olmadı maalesef şuan adetim, bu ay femara kullanacağım beş gün boyunca günde üç defa olacak şekilde, haftaya Perşembe kontrolüm var

Adetin üçüncü günü başladım, ilk üç gün günde üç defa, iki gün ise iki defa kullandım. Doktor kontrolüne gittiğimde adet başlangıcıdan 12 gün sonra yumurtanın geliştiğini söyledi, sağda ve solda toplamda iki adet 18 mm yumurta var dedi, ve 13. gün gonapeptly iğnesi vuruldum. Ama olmadı maalesef şuan adetim, bu ay femara kullanacağım beş gün boyunca günde üç defa olacak şekilde, haftaya Perşembe kontrolüm var
Bende yarın gidicem adetin 10.günü oluyor erken midir sizce

Ben ocakta kullandım şubatta kullandım olmadı bıraktım nisanda hamile kalmıştım kendiliğinden ilaçlar etkisini 3 ay sürüdürüyor dediler düşük yaptım şuan demiyoruz bugün adet oldum bakalım diger aya inşallah

Adetin üçüncü günü letu başladım bugün doktor ultrasonda baktı 21 cm yumurta oluşmuş dedi çatlatma iğnesi yazdı vur dedi sizce yumurta cm önemi var mı yani işe yarar mı iğne

Adetin üçüncü günü letu başladım bugün doktor ultrasonda baktı 21 cm yumurta oluşmuş dedi çatlatma iğnesi yazdı vur dedi sizce yumurta cm önemi var mı yani işe yarar mı iğne
tabikiii işe yarar, benim geçen ay 15 mm kaldı yumurtam çatlatma iğnesi vermedi bu ay letu başladık ama ben çok sıkıldım artık gitmedim sizin 21 cok iyi

benim bildiğim kadarıyla 18 mm altındaysa iğne yapmıyor sizinki iyi onunda önemi var canım gelişmesi lazım

Back
X