Letu kullanıp hamile kalan var mı

Kendi kafana göre mi kullaniyosun acaba. Normalde doktor öneriyor diye biliyordum.. letu bir ay kullandım gebelik olmadı. İkinci ayindada tatildeyim kullanmıyorum akışına bıraktım diğer ay yeniden gidicem doktora

Letu kullandığım ay adet olamadım sökülemedi tam o ay ovülasyon da olmadı bu tarz ilaçları çatlatma iğnesiyle doktor kontrolünde kullanmak lazım yumurtayı aşırı büyütüp kist yapabilir

Kendi kafana göre mi kullaniyosun acaba. Normalde doktor öneriyor diye biliyordum.. letu bir ay kullandım gebelik olmadı. İkinci ayindada tatildeyim kullanmıyorum akışına bıraktım diğer ay yeniden gidicem doktora
Hayır klomenle ilerledik olmadı etki etmedi femera verdi doktor femerada bulunduğum şehirde bulamayınca alternatif olarak letu önerildi onu aldım ama letu yu pek duymadığım için bilmiyorum

Hayır klomenle ilerledik olmadı etki etmedi femera verdi doktor femerada bulunduğum şehirde bulamayınca alternatif olarak letu önerildi onu aldım ama letu yu pek duymadığım için bilmiyorum
İnşallah faydası olur hayırlısıyla

Canım Letu klomen ve femeraya göre daha etkili bir ilaç ben de kullandım altı ay ama olumlu sonuç alamadım hsg çekindim şimdi 2.03 ay akışına bırak dedi Dr. Allah herkezin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…