- 4 Ocak 2025
- 520
- 206
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
Letu kullandığımız ay hsg çekilebilir miyiz bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de regl bitiminden sonraki gün çektireceğim ama ilacı kullanırken bir sorun olur mu diye aklıma takıldı ilaca başlayalı 4.gün olacakYumurtlama geçmeden regliden hemen sonra çekilir genelde. Siz ne zaman çektireceksiniz?
Bilmiyorum açıkçası duymadım daha önce ilaç kullandığı ay rahim filmi çekilen. Ama yumurtlamaya denk gelmeyeceği için muhtemelen sorun olmaz. Doktorunuza sorun isterseniz içiniz rahatlar en azından.Ben de regl bitiminden sonraki gün çektireceğim ama ilacı kullanırken bir sorun olur mu diye aklıma takıldı ilaca başlayalı 4.gün olacak
Yani doktor biliyor Letu olduğunu başka bir doktor vermişti bana ama hsg istemedi 3 ay doğal yol için süre verdi. Bende zaten 3 ayım var tüpte sorun varsa eğer belli olsun diye başka bir doktordan hsg istedim o da çekiyor bir sorun olmaz dediBilmiyorum açıkçası duymadım daha önce ilaç kullandığı ay rahim filmi çekilen. Ama yumurtlamaya denk gelmeyeceği için muhtemelen sorun olmaz. Doktorunuza sorun isterseniz içiniz rahatlar en azından.
Siz çektirdiniz mi acaba sonrasında enfeksiyon olayından korkuttular beni birazRegli basladigi günden itibaren 11.gune kadar hsg cekilebiliyor. Bir sorun olmaz allahin izniyle. Cektir biran once ve tupum tikali mi stresinden kurtul.
Letu da kullanıyorsun enfeksiyon olursa foliküllere zarar verir diyeBen bugun cektirdim. Enfeksiyon olmamasi icin ilaç yaziyorlar. Surekli acaba tikali mi diye stress yapicagina cektirmek sonucu ogrenmek daha mantikli. Enfeksiyon icin neden korkuttular ki seni anlamadım
Geçmiş olsun size de bu arada. Bayıltarak mı çektirdinizBen bugun cektirdim. Enfeksiyon olmamasi icin ilaç yaziyorlar. Surekli acaba tikali mi diye stress yapicagina cektirmek sonucu ogrenmek daha mantikli. Enfeksiyon icin neden korkuttular ki seni anlamadım
Onu bilmiyorum. Ne kadar suredir deniyorsunuzLetu da kullanıyorsun enfeksiyon olursa foliküllere zarar verir diye
Evet anestezi ile çekimin daha başarılı olduğunu söylüyorlar.Geçmiş olsun size de bu arada. Bayıltarak mı çektirdiniz
9 aydır. Geçen ay letuya başladım bu ikinci ayım bugün tekrar başladım perşembe de hsg çekilecekOnu bilmiyorum. Ne kadar suredir deniyorsunuz
Ben de öyle çektireceğim bakalımEvet anestezi ile çekimin daha başarılı olduğunu söylüyorlar.
Eger esinizde bir sıkıntı yoksa ve sizinde bir sorununuz yoksa hormonel olarak çektirin tüplerinize baktirin. En azindan stresten kurtulmus olursunuz.9 aydır. Geçen ay letuya başladım bu ikinci ayım bugün tekrar başladım perşembe de hsg çekilecek
Eşimde yok ama bende var amh düşüklüğüm var 3 ay doğal yol için süre verdiler ben de en azından verilen sürede tüplerde sorun varsa çözülsün diye hsg istedim. Eğer olmazsa 3 ay sonra tüp bebek yapacaklarEger esinizde bir sıkıntı yoksa ve sizinde bir sorununuz yoksa hormonel olarak çektirin tüplerinize baktirin. En azindan stresten kurtulmus olursunuz.
0.39 çıktı 30 yaşına gireceğim. 5 Folikül göründü geçen ayAmh kac çıktı peki
Bakarım denerim tabii teşekkür ederimAmh dusuklugu icin ibrahim saracoglu nun incir kürünü deneyebilirsin.