Letu kullanırken hsg çekimi

Ben de regl bitiminden sonraki gün çektireceğim ama ilacı kullanırken bir sorun olur mu diye aklıma takıldı ilaca başlayalı 4.gün olacak
Bilmiyorum açıkçası duymadım daha önce ilaç kullandığı ay rahim filmi çekilen. Ama yumurtlamaya denk gelmeyeceği için muhtemelen sorun olmaz. Doktorunuza sorun isterseniz içiniz rahatlar en azından.

Bilmiyorum açıkçası duymadım daha önce ilaç kullandığı ay rahim filmi çekilen. Ama yumurtlamaya denk gelmeyeceği için muhtemelen sorun olmaz. Doktorunuza sorun isterseniz içiniz rahatlar en azından.
Yani doktor biliyor Letu olduğunu başka bir doktor vermişti bana ama hsg istemedi 3 ay doğal yol için süre verdi. Bende zaten 3 ayım var tüpte sorun varsa eğer belli olsun diye başka bir doktordan hsg istedim o da çekiyor bir sorun olmaz dedi

Ben bugun cektirdim. Enfeksiyon olmamasi icin ilaç yaziyorlar. Surekli acaba tikali mi diye stress yapicagina cektirmek sonucu ogrenmek daha mantikli. Enfeksiyon icin neden korkuttular ki seni anlamadım

Eger esinizde bir sıkıntı yoksa ve sizinde bir sorununuz yoksa hormonel olarak çektirin tüplerinize baktirin. En azindan stresten kurtulmus olursunuz.
Eşimde yok ama bende var amh düşüklüğüm var 3 ay doğal yol için süre verdiler ben de en azından verilen sürede tüplerde sorun varsa çözülsün diye hsg istedim. Eğer olmazsa 3 ay sonra tüp bebek yapacaklar

Back
X