- 4 Ocak 2025
- 520
- 206
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
Siz nasılsınız film sonrası bir rahatsızlık olmadı inşallahAmh dusuklugu icin ibrahim saracoglu nun incir kürünü deneyebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasılsınız film sonrası bir rahatsızlık olmadı inşallahAmh dusuklugu icin ibrahim saracoglu nun incir kürünü deneyebilirsin.
Film cekilmeden önce baya bir panik oldum ve acikcasi biraz korktum. Anestezi alincak, önlük giyilcek vs sanki ameliyata giriyormuş gibi bir gerginlik vardi ama hersey o kadar hizli oluyor ki hic gerilip korkulacak bir sey yokmuş. Aksam ustu 4.30 gibi oldu işlem, cok az kanamam var. İşlem cikisinda direk antibiyotik ve agri kesici verdiler damar yolundan suan bir sıkıntı yok ins olmaz sonrasinda daSiz nasılsınız film sonrası bir rahatsızlık olmadı inşallah
Ben de biraz korkuyorum açıkçası. İnşallah inşallah bi sorun olmadan atlatmış olursanız umarım. İlişki için bir perhiz verildi miFilm cekilmeden önce baya bir panik oldum ve acikcasi biraz korktum. Anestezi alincak, önlük giyilcek vs sanki ameliyata giriyormuş gibi bir gerginlik vardi ama hersey o kadar hizli oluyor ki hic gerilip korkulacak bir sey yokmuş. Aksam ustu 4.30 gibi oldu işlem, cok az kanamam var. İşlem cikisinda direk antibiyotik ve agri kesici verdiler damar yolundan suan bir sıkıntı yok ins olmaz sonrasinda da
Hsg çekildiği ay korunmamızı söyledi benim doktorum dolayısıyla ben letu kullandıktan sonraki ay çekilmiş oldumLetu kullandığımız ay hsg çekilebilir miyiz bilginiz var mı
Anladım ben de şu an Letu kullanıyorum devam et dedi perşembe de hsg çekileceğim ama korun der mi bilmiyorum tabi gerçi çatlatma iğnesi vuracak bu ayHsg çekildiği ay korunmamızı söyledi benim doktorum dolayısıyla ben letu kullandıktan sonraki ay çekilmiş oldum
Korunursanız letu ve çatlatma iğnesi kullanmanın bir anlamı kalmıyor tabi ama bazı doktorlar korun demiyor da o yüzden doktorunuzu dinlemek en iyisi hayırlısı olsunAnladım ben de şu an Letu kullanıyorum devam et dedi perşembe de hsg çekileceğim ama korun der mi bilmiyorum tabi gerçi çatlatma iğnesi vuracak bu ay
Hsgden sonra hemen hamile kalmıştım ben ama kimyasal olmuştu. Tüplerim açıktı bir sorun yoktu ama yine de ilacın etkisinden herhalde temizliyor mu artık ne yapıyorsa ardından hamile kalan çok fazla.Dilerim siz de sağlıkla kavuşursunuz bir an önce.Yani doktor biliyor Letu olduğunu başka bir doktor vermişti bana ama hsg istemedi 3 ay doğal yol için süre verdi. Bende zaten 3 ayım var tüpte sorun varsa eğer belli olsun diye başka bir doktordan hsg istedim o da çekiyor bir sorun olmaz dedi
Evet evet doktor ne derse artık korun derse tabiki çatlatma falan yapmaz rahim durumuna göre biraz belki deKorunursanız letu ve çatlatma iğnesi kullanmanın bir anlamı kalmıyor tabi ama bazı doktorlar korun demiyor da o yüzden doktorunuzu dinlemek en iyisi hayırlısı olsun
Doktorum da öyle dedi açıksa temizlenir ihtimal artar kapalıysa zaten açılması lazım dedi ben de çekelim dedim inşallah hayırlısı olurHsgden sonra hemen hamile kalmıştım ben ama kimyasal olmuştu. Tüplerim açıktı bir sorun yoktu ama yine de ilacın etkisinden herhalde temizliyor mu artık ne yapıyorsa ardından hamile kalan çok fazla.Dilerim siz de sağlıkla kavuşursunuz bir an önce.
Benim doktorum korunun demedi aksine bu ay ve onumuzdeki aylari guzel degerlendirin dedi. Tuplerde bir tikaniklik varsa ve o an ilac sayesinde acildiysa bunu degerlendirmek cok onemli dedi sadece islemden sonraki 2 gun iliski yasak dediAnladım ben de şu an Letu kullanıyorum devam et dedi perşembe de hsg çekileceğim ama korun der mi bilmiyorum tabi gerçi çatlatma iğnesi vuracak bu ay
İnşallah bi sorun çıkmadan bende de öyle şeyler der bakalım teşekkür ederimmBenim doktorum korunun demedi aksine bu ay ve onumuzdeki aylari guzel degerlendirin dedi. Tuplerde bir tikaniklik varsa ve o an ilac sayesinde acildiysa bunu degerlendirmek cok onemli dedi sadece islemden sonraki 2 gun iliski yasak dedi
Öyle olur insalah. Cok buyuk bir enfeksiyon yada buyuk bir ameliyat gecirmedigimiz surece tikanma cok olmuyormus zaten. Bizde de bir sorun yok ama 1 yildir olmuyor. Belki bu durumu cok takiyorum stres yapiyorum diye olmuyor, bilmiyorum.İnşallah bi sorun çıkmadan bende de öyle şeyler der bakalım teşekkür ederimm
Evet öyle söylediler ama en azından belki avantaj olur diye yaptırıyorum. Bi sorun yoksa eğer stres çok öenmli evet illaki etkiliyordurÖyle olur insalah. Cok buyuk bir enfeksiyon yada buyuk bir ameliyat gecirmedigimiz surece tikanma cok olmuyormus zaten. Bizde de bir sorun yok ama 1 yildir olmuyor. Belki bu durumu cok takiyorum stres yapiyorum diye olmuyor, bilmiyorum.
Bence eğer çok dikkat etmiyorsanız beslenme ve egzersize çok dikkat edin derim benim 1 ayda hormon değerlerimde düzelme olmaya başladıÖyle olur insalah. Cok buyuk bir enfeksiyon yada buyuk bir ameliyat gecirmedigimiz surece tikanma cok olmuyormus zaten. Bizde de bir sorun yok ama 1 yildir olmuyor. Belki bu durumu cok takiyorum stres yapiyorum diye olmuyor, bilmiyorum.