Letu-otrivelle 5.günüm

badempatii0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
61
20
18
32
Merhaba kızlar bende pco var , 2 yıllık evliyim hiç korunmadım olmadı . 3 ay klomen kullandım bir defa çatlatma iğnesi oldum gene olmadı en son kist oldu catlamamıs 6 ay ara verdik kist erımesi için tekrar başka doktora gittim o da bu ay letu verdi adetin 3.gunü başladım günde 3 defa 5 gün kullandım ertesi gün kontrole gittim bi gün daha kullan dedi kullandım ve bir sonraki gün öğlen göbekten çatlatması iğnesi oldum . Bugün 5.günüm ve ben merakdan ölücem

Merhaba letu reçetesiz alinmiuo degilmi bende doktora gidicrm klomen bı etki etmiyo bdnde 2020 yılında 3 ay kullanmıştım sadexe 8 mm reye ulasti.yumurta herkes letu daha iyi diyor bende doktora bunu söyleyeceğim inşallah yazar canım çatlatma iğnesi etkisi vücutta. 12 günde anca atılır üzülmemek için 13 gün idrar testi yap yoksa çatlatma iğnesi yalancı ikinci cizgi cikariyo beta HCG salgıladığı için

Recetesız veriyorlar mı vermiyorlar mı bilmıorm ama ben reçeteli aldım . 3 ay klomen kullandım olmadı 4. Ay letu verdi yanı bu ay bu da olmazsa ıgne dedi yarın 14. Günüm kan vericem

Recetesız veriyorlar mı vermiyorlar mı bilmıorm ama ben reçeteli aldım . 3 ay klomen kullandım olmadı 4. Ay letu verdi yanı bu ay bu da olmazsa ıgne dedi yarın 14. Günüm kan vericem
Merhaba n’aptınız hamile misiniz merak ettim de bende kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…