- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi hesapismibulamadim
Arkadaşlar selam, şuan Letu sürecinde olan var mı? Süreci beraber yürütelim gözlemlerimizi paylaşalım bu durumlarda insan her detaya anlam yüklüyor 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benn bugün letuda 4. günüm salı günü kontrole gidicem yumurta gelişimine bakıcaklar siz kaçıncı gündesinizArkadaşlar selam, şuan Letu sürecinde olan var mı? Süreci beraber yürütelim gözlemlerimizi paylaşalım bu durumlarda insan her detaya anlam yüklüyor![]()
Canım ben 2 mayısta bitirdim kullanmayı. Bana doktor sende aşşşşırı tembellik var sen 7 gün ve günde 3 adet olacak şekilde kullan demişti, 2 yumurtam gelişti pcos var bende. Doktor çatlatma iğnesi vermedi kendi kendine çatlayacak mı diye bekledik biri kayboldu biri kistleştievet benn bugün letuda 4. günüm salı günü kontrole gidicem yumurta gelişimine bakıcaklar siz kaçıncı gündesiniz
Kontrole çağırmaması çok saçma çünkü sonuçta sen yumurtalarını geliştirmek için ilaç kullanıyorsun ve çok fazla yumurtan gelişebilir bu yüzden sana ilişki önerir ya da önermez çağırması gerekiyorduBen mersindeyim bende başladım letuya ama benim doktor beş gün kullan bırak dedi kontrole felan çağırmadı ya normal mi? Olmazsa ikinci ve üçüncü ay klomen kullan dedi üç ay da olmazsa öyle gel dedi
Kontrole gittiniz miBende bugün başladım letuya günde 2 defa içicem bakalım nasip artk
Adet oldunuz mu ya da tekrardan başladınız mı tedaviyeCanım ben 2 mayısta bitirdim kullanmayı. Bana doktor sende aşşşşırı tembellik var sen 7 gün ve günde 3 adet olacak şekilde kullan demişti, 2 yumurtam gelişti pcos var bende. Doktor çatlatma iğnesi vermedi kendi kendine çatlayacak mı diye bekledik biri kayboldu biri kistleştiadet gününü bekliyorum gün aşırı ilişki takvimi vermişti doktor
Ben ekimde hamile kaldım Aralıkta düşük yaptım sonra hamile kalamadım bugün polikistik olduğumu öğrendim . Doktor letu verdi 5 gün kullan Salı günü gel ilişki takvimi düzenleyecez dedi. Bide yumurta çatlatma yaparız dedi .Adet oldunuz mu ya da tekrardan başladınız mı tedaviye
Evet hem pazartesi hemde perşembe günü gittim igne vermedi kendi çatlamış dediKontrole gittiniz mi
adet tarihiniz ne zaman peki ben de bekliyorum benim 7 gün kaldıEvet hem pazartesi hemde perşembe günü gittim igne vermedi kendi çatlamış dedi
Dün gittim yumurta çatlamıs dedi 11-12 gün falan varadet tarihiniz ne zaman peki ben de bekliyorum benim 7 gün kaldı
Merhaba ben de 5 haziran cuma letu ve 7 haziran pazar menopur iğne başladım ,nasıl ilerledi sürecinizArkadaşlar selam, şuan Letu sürecinde olan var mı? Süreci beraber yürütelim gözlemlerimizi paylaşalım bu durumlarda insan her detaya anlam yüklüyor![]()
Kontrole çağırması gerekiyordu yumurtlamayı çatlayıp çatlamadığını görmek içinBen mersindeyim bende başladım letuya ama benim doktor beş gün kullan bırak dedi kontrole felan çağırmadı ya normal mi? Olmazsa ikinci ve üçüncü ay klomen kullan dedi üç ay da olmazsa öyle gel dedi
Yok bana direkt 1 kutu letu 2 kutu klomen vardı letudan başla olmazsa klomene geç dedi adetin onuncu gününden itibaren de günaşırı ilişki önerdi ben dayanamadım kendim gittim bana niye geldin ben seni çağırmadım ki dedi üç ay sonra geliceksin dedi ay bide çok bilinen bir doktor sinir oldum letu kullananlar günde kaç tane alıyordunuz acaba ben 1 tane alıyordum ilk letu denemem ama hiçbir belirti yok reglime 1 hafta var bir şey olmayacak gibiKontrole çağırması gerekiyordu yumurtlamayı çatlayıp çatlamadığını görmek için