• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ve çatlatma iğnesi

sessizkubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba kızlar 1 yıldır evliyim gebelik olmadı doktorum letu verdi şuan adetliyim onu kullanıp 1 hafta sonra kontrole gidicem letu kullanıp hamile kalan var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi acıtıyor mu ve ilişki günlerini nasıl ayarlıyoruz doktor mu gün veriyor?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar 1 yıldır evliyim gebelik olmadı doktorum letu verdi şuan adetliyim onu kullanıp 1 hafta sonra kontrole gidicem letu kullanıp hamile kalan var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi acıtıyor mu ve ilişki günlerini nasıl ayarlıyoruz doktor mu gün veriyor?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba doktorun dediği zaman gidiyorsunuz yumurtalariniza bakıyor yeterli büyüklükte ise iğneyi şu gün yap diyor belli bir saatte yapıyorsunuz ve 36. Gün ilişki oluyor genelde tabi doktorunuz en uygunu size söyler

Şimdiden teşekkürler.
Ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum. Letu kullandım ve göbekten iki doz iğne yapıldı şuan beklemedeyim canım. İğneyi yaparken hafif yanma oluyor, benim 36. Saatte aşırı ağrı ve gaz olmuştu, tabi her bünye farklı tepki verebiliyor. Hiç stres yapma sonucu güzel olur inşallah 🥰

Ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum. Letu kullandım ve göbekten iki doz iğne yapıldı şuan beklemedeyim canım. İğneyi yaparken hafif yanma oluyor, benim 36. Saatte aşırı ağrı ve gaz olmuştu, tabi her bünye farklı tepki verebiliyor. Hiç stres yapma sonucu güzel olur inşallah 🥰
Ay inşallah güzel haberler alırsınız birbirimize dua edelim 🌸

Back
X