• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ve ovitrelle sonrası

bende 3 2 2 1 1 şeklinde kullandım bugün bakıldığında çatlamış görünüyor bakalım artık neler olur bilmiyorum, amh'nız biraz düşükmüş evet ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için sizde en kısa sürede mutlu haberi alırsınız umarım
Çok teşekkür ederim inşallah sizin için de hayırlısı kolaylıkla olsun 🌸🙏

Banada 3. Gün başlamıştı letuya ama sabah 1 akşam 1 günde 2 tane 5 gün 8. Gün ben iğne oldum ama bu ay tutmadı pazartesi gidecektim tekrar doktora ama izinliymiş bu hafta doktorumda çatlatma tedavisi zaman kaybı gibi gelmeye başladı banada zaten yumurtalarım çatlıyor zamanı gelince kasık ağrımdan hissediyorum tüplerimde açık hsg çektirdim ama amh 1.29 fsh 8.37 bu değerler kötü galiba birde yaşım 33 tüp bebek le olacak gibi benimki ancak ama birkaç ay farklı yolları deneyecem
Benim amh 1.8 çıktı yaşım 27 olmasına rağmen iyi bir değil galiba ayrıca 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 yıl oluyor biz de çocuk isteyeli inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip eder bize de 🫶🏻 rabbim kimsenin kucağını boşta bırakmasın

Benim amh 1.8 çıktı yaşım 27 olmasına rağmen iyi bir değil galiba ayrıca 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 yıl oluyor biz de çocuk isteyeli inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip eder bize de 🫶🏻 rabbim kimsenin kucağını boşta bırakmasın
Amin inşallah rabbım hepimize yardım etsin🙏yaşınız çok geç değil yaş da çok etkiliymiş yumurta kalitesi için tedaviye başladınız mı benimde daha ilk tedavim çatlatma ile başladı 1.5 yıllık evliyim bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı eşimin sperm testleri iyi çıktı ama sigara da içiyor o mu etkiliyor dedik test yaptırdık değerleri iyi çıktı nasip artık hayırlısı olsun 🫶

Amin inşallah rabbım hepimize yardım etsin🙏yaşınız çok geç değil yaş da çok etkiliymiş yumurta kalitesi için tedaviye başladınız mı benimde daha ilk tedavim çatlatma ile başladı 1.5 yıllık evliyim bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı eşimin sperm testleri iyi çıktı ama sigara da içiyor o mu etkiliyor dedik test yaptırdık değerleri iyi çıktı nasip artık hayırlısı olsun 🫶
Evet yaşım genç ama 1 yıl içersinde 2 kimyada beni düşündürtüyor doktorlar benden de eşimden de hiç test almadı o yüzden bir sıkıntı var mı bilmiyorum akla ilk gelen pıhtılaşma sorunu oluyor onu da 3. Düşük olursa yaptıralım diyorlar bir daha heveslenip aynı ümitsizliği yaşamaktan çok korkuyorum ama maalesef her doktor aynı şeyi söylüyor ben de ilk defa bu ay letu kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi artık çatladı mı bilmiyorum 4 Mart gibi âdet bekliyorum bakalım nasıl olacak inşallah güzel haberler veririz birbirimize 💖

Bu arada maalesef benim eşim de sigara içiyor eskiye göre baya azalttı ama bilemiyorum çocuk olsa da olmasa da içmesini istemiyor insan ama gel gör ki zararını anlatamıyorsun

Evet yaşım genç ama 1 yıl içersinde 2 kimyada beni düşündürtüyor doktorlar benden de eşimden de hiç test almadı o yüzden bir sıkıntı var mı bilmiyorum akla ilk gelen pıhtılaşma sorunu oluyor onu da 3. Düşük olursa yaptıralım diyorlar bir daha heveslenip aynı ümitsizliği yaşamaktan çok korkuyorum ama maalesef her doktor aynı şeyi söylüyor ben de ilk defa bu ay letu kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi artık çatladı mı bilmiyorum 4 Mart gibi âdet bekliyorum bakalım nasıl olacak inşallah güzel haberler veririz birbirimize 💖
Anlıyorum canım hevesin kırılması çok zor inşallah biran önce sonuç alırız. Aslında iğneden 1 hafta sonra da kontrole çağırıp çatladı mı diye baktım benim doktorum çatlamış dedi yani yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra gidersen çatlayıp çatlamadığına bakar canım inşallah güzel haber alırız bende umutsuzluğa kapılmıyorum çok da kötü değil değerlerimiz sadece zaman alacak galiba hayırlısı olsun 🩷

Bu arada maalesef benim eşim de sigara içiyor eskiye göre baya azalttı ama bilemiyorum çocuk olsa da olmasa da içmesini istemiyor insan ama gel gör ki zararını anlatamıyorsun
Aynen öyle bende bırakmasını istiyorum ama şimdi sperm testimde sorun yok diye bırakmıyor ama birde sperm dna testi varmış birkaç ay daha olmazsa onu da yaptırın dedi doktor belki sigara dnasını etkiler dedi

Aynen öyle bende bırakmasını istiyorum ama şimdi sperm testimde sorun yok diye bırakmıyor ama birde sperm dna testi varmış birkaç ay daha olmazsa onu da yaptırın dedi doktor belki sigara dnasını etkiler dedi
Burada amh değeri çok düşük ya da eşinde sıkıntı olduğu halde doğal yolla hamile kalan çok fazla kişinin yazdıklarını okudum umut olsun bize canımı sıkmayalım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah biz de güzel haberler alacağız 🌸🌸🌸

Burada amh değeri çok düşük ya da eşinde sıkıntı olduğu halde doğal yolla hamile kalan çok fazla kişinin yazdıklarını okudum umut olsun bize canımı sıkmayalım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah biz de güzel haberler alacağız 🌸🌸🌸
Aynen inşallah bende çok araştırdım okudum umutsuz olmamıza gerek yok stresten uzak olalım zamanı gelince olur inşallah teşekkür ederim 🌸🌸🌸

Merhaba kızlar naptınız merak ettim hamile olan tedaviye başlayan var mı🙏

Merhaba kızlar naptınız merak ettim hamile olan tedaviye başlayan var mı🙏
Şubat ayında ilk iğne sonrası 19. Gün regl oldum. Bu ay kendi haline bıraktım hem ramazan hem de hap ve iğne ile çok yazılmayan etkiler yaşadım. Biraz stresi düşürmek için bu ay tedavisiz devam edeceğim. Siz ?

Şubat ayında ilk iğne sonrası 19. Gün regl oldum. Bu ay kendi haline bıraktım hem ramazan hem de hap ve iğne ile çok yazılmayan etkiler yaşadım. Biraz stresi düşürmek için bu ay tedavisiz devam edeceğim. Siz ?
Bende bu ay iğne olmadım iğne çok etkiledi ramazan ayında kullanmak istemedim sadece letu kullandım bekliyorum bayramda belli olacak olduysa inşallah güzel haber alırız artık🙏🌸

Güzel haber alan var mı ben bu ay bugün elendim bu ay çok hissetmiştim bayramda yine herkes soracak🥹

Güzel haber alan var mı ben bu ay bugün elendim bu ay çok hissetmiştim bayramda yine herkes soracak🥹
Bu ay ilk defa gerçekten hiç bi şey takip etmedim ve 20 sinde regl oldum bende. Bi süre akışına bırakmayı düşünüyorum 🌸

Bu ay ilk defa gerçekten hiç bi şey takip etmedim ve 20 sinde regl oldum bende. Bi süre akışına bırakmayı düşünüyorum 🌸
Bende bu döngüm bayrama denk geldi olmadı artık diğer döngümde bir doktor araştırıp başlıcam

Bende bu ay iğne olmadım iğne çok etkiledi ramazan ayında kullanmak istemedim sadece letu kullandım bekliyorum bayramda belli olacak olduysa inşallah güzel haber alırız artık🙏🌸
İğne ile ne yan etki yaşadınız

Ne etki yaşadınız acaba

Ne etki yaşadınız acaba
Ben normalde yumurtlama ağrısı yaşardım ama kullandığım ay yaşamadım, hiç bir şey hissetmedim. Ama haricinde hapı aldığım ilk gün bir iki saat içinde meme ağrısı(bunu da döngülerimde yaşamam) başladı ve o ay ve çok sonrasında da devam etti ağrı sadece 5 güm hapla. Ve hormon ilacı olması nedeniyle uyuyamama, uykudan uyanma ateş basması yoğun terleme yaşadım. İğne ile de yoğun bacak kemik ağrısı yaşadım, alt bacak özellikle. Kas kramp gibi değil, kemik ağrısı. Bu etkileri başka yorumlarda görmemiştim ben, sanırım nadir etkiler.

Back
X