Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun İnşAllah sizin adetleriniz düzensiz miydi benim herhangi bi sorunum yok doktorum hormon vs baktı PKO yok dedi hormon normal dedi ama adetim çok düzensiz aşırı hemde klomen verdi ağustosta oda olmadı sonra bi daha gitmedim doktora yaa ilaç kullanmak istemiyorum ama siz bana letuyla umut oldunuz Nasıl bi tedavi klomen gibi mi
Canim ben aşilama yaptirdim. Adetin 2. Gununden baslayip 5 gun boyunca letu kullandim. Ayni zamanda adetin 2. Günü 1 hafta boyunca yumurta buyutme ignesi kullandim . Gebeligim dışgebelik ile sonuçlandı suan hamile degilim artik
Canim ben aşilama yaptirdim. Adetin 2. Gununden baslayip 5 gun boyunca letu kullandim. Ayni zamanda adetin 2. Günü 1 hafta boyunca yumurta buyutme ignesi kullandim . Gebeligim dışgebelik ile sonuçlandı suan hamile degilim artik