Letu yerine letrol

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba doktorum letu yazdı ama letrol buldum sorun olur mu 5 gün kullanip doktoruma gidicem

Ben de letu kullandım. Adete 5 gün var daha hamile olduğumu öğrendim. Letu baya etkili bence

Ben de letu kullandım. Adete 5 gün var daha hamile olduğumu öğrendim. Letu baya etkili bence
Merhaba hayırlı uğurlu olsun İnşAllah sizin adetleriniz düzensiz miydi benim herhangi bi sorunum yok doktorum hormon vs baktı PKO yok dedi hormon normal dedi ama adetim çok düzensiz aşırı hemde klomen verdi ağustosta oda olmadı sonra bi daha gitmedim doktora yaa ilaç kullanmak istemiyorum ama siz bana letuyla umut oldunuz 🤲🏻Nasıl bi tedavi klomen gibi mi

Yani tek seferde mi tek ayda mı hamile kaldınız benim ilacı 3.kullanışım ama hâla gebelik yok
Canim ben aşilama yaptirdim. Adetin 2. Gununden baslayip 5 gun boyunca letu kullandim. Ayni zamanda adetin 2. Günü 1 hafta boyunca yumurta buyutme ignesi kullandim . Gebeligim dışgebelik ile sonuçlandı suan hamile degilim artik

Canim ben aşilama yaptirdim. Adetin 2. Gununden baslayip 5 gun boyunca letu kullandim. Ayni zamanda adetin 2. Günü 1 hafta boyunca yumurta buyutme ignesi kullandim . Gebeligim dışgebelik ile sonuçlandı suan hamile degilim artik
Geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

Back
X