Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor kontrolsüz kullanıyorsanı bence mutlaka ovülasyon testi de alın.Merhaba letuya adetin 2.günü başladım dün bitti 5 gün kullandım yani bugün adetin 7. ilacın 6. Günü ne zaman yumurta büyümeye başlat karın ağrım başladı bugün
Cmt kontrolüm var bunu dün yaptım pik yakın mı sizce kontrole kadar yumurtlama olup çatlarsa geç kalmış olur muyum ilişki açısından pek üstünde durmuyorum çünküDoktor kontrolsüz kullanıyorsanı bence mutlaka ovülasyon testi de alın.
Letuya adetin üçüncü günü başlanır, doktor kontrolüne göre günde iki veya üç kere kullanılır bu da beş gün sürerMerhaba letuya adetin 2.günü başladım dün bitti 5 gün kullandım yani bugün adetin 7. ilacın 6. Günü ne zaman yumurta büyümeye başlat karın ağrım başladı bugün
Evet 2 gün önce kullandım bitti letuLetuya adetin üçüncü günü başlanır, doktor kontrolüne göre günde iki veya üç kere kullanılır bu da beş gün sürer
Geç gördüm canım ama daha pik olmamış orda bu strip testler bende genelde böyle çıkarıyor o sebeple pik yakın mı birşey diyemem sadece pik olunca bariz belli oluyor. Sonradan gördün mü piki?Cmt kontrolüm var bunu dün yaptım pik yakın mı sizce kontrole kadar yumurtlama olup çatlarsa geç kalmış olur muyum ilişki açısından pek üstünde durmuyorum çünkü
Kuzum adetin bittiyse kontrolü beklemeden günaşırı ilişkiye başlayın nolur nolmaz.Cmt kontrolüm var bunu dün yaptım pik yakın mı sizce kontrole kadar yumurtlama olup çatlarsa geç kalmış olur muyum ilişki açısından pek üstünde durmuyorum çünkü
Merhaba letuya adetin 2.günü başladım dün bitti 5 gün kullandım yani bugün adetin 7. ilacın 6. Günü ne zaman yumurta büyümeye başlat karın ağrım başladı bugün
Merhabalar,Kuzum adetin bittiyse kontrolü beklemeden günaşırı ilişkiye başlayın nolur nolmaz.
Canım pcos var mı sende?Merhabalar,
Bende 5 gün boyunca günde 2 kez olmak üzere letu kullandım. dün adetimin 10.günüydü doktora gittiğimde sağda 12,11 solda 12,11,11,11 mm olmak üzere 6 folikül olduğunu ve çoğul gebelik riskinden dolayı bu ay tedaviyi iptal edebileceğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim adetin 13.günü oluyor en fazla 3 yumurtan büyümüşse devam ederiz dedi yoksa bir sonraki adette düşük dozla başlayacakmışız letuya, çok stresliyim
Evet pcosum amh 6.23Canım pcos var mı sende?
İnşallah bu ay istediğin gibi sonuçlanır ama olmazsa da tüp bebekle şansın yüksek.Evet pcosum amh 6.23![]()
Bu benim ilk ilaç tedavim, doktor bu kadar fazla yumurtanın gelişmesi tehlikeli dedi, bir daha ki ay daha düşük dozla başlarız dedi ama içim içimi yiyor,ergenlikten beri ilaçsız adet olamıyorum, tüp bebek içinde daha denenmesi gereken aşama var sanırımİnşallah bu ay istediğin gibi sonuçlanır ama olmazsa da tüp bebekle şansın yüksek.
Tabi canım bir sürü yöntem var. İnşallah her şey gönlünce olur kuzumBu benim ilk ilaç tedavim, doktor bu kadar fazla yumurtanın gelişmesi tehlikeli dedi, bir daha ki ay daha düşük dozla başlarız dedi ama içim içimi yiyor,ergenlikten beri ilaçsız adet olamıyorum, tüp bebek içinde daha denenmesi gereken aşama var sanırım![]()
Merhaba benimde 10.günde 13.5mm çıktı çatşamba gel dedi günlerimiz aynı seni 13.gün çağırmış beni 15.gün çağırdı yarın gittiğinizde kaç mm olmuş yazar mısınızMerhabalar,
Bende 5 gün boyunca günde 2 kez olmak üzere letu kullandım. dün adetimin 10.günüydü doktora gittiğimde sağda 12,11 solda 12,11,11,11 mm olmak üzere 6 folikül olduğunu ve çoğul gebelik riskinden dolayı bu ay tedaviyi iptal edebileceğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim adetin 13.günü oluyor en fazla 3 yumurtan büyümüşse devam ederiz dedi yoksa bir sonraki adette düşük dozla başlayacakmışız letuya, çok stresliyim
Sağda 12,11,11 solda 12,112,11 oldu bu seferde doktor çarşamba günü tekrar gel eğer gelişim olmazsa iğne vereceğim dedi, gonalf diye bir iğneMerhaba benimde 10.günde 13.5mm çıktı çatşamba gel dedi günlerimiz aynı seni 13.gün çağırmış beni 15.gün çağırdı yarın gittiğinizde kaç mm olmuş yazar mısınız
Bir sonraki adette başlayacağız büyük ihtimalle iğne ileMerhaba benimde 10.günde 13.5mm çıktı çatşamba gel dedi günlerimiz aynı seni 13.gün çağırmış beni 15.gün çağırdı yarın gittiğinizde kaç mm olmuş yazar mısınız
Anladım 3 günde yine gelişmemiş yani benimde 3 gün oldu kontrolden beri öarşamba gel dedi ama hiç ağrım yok o yüzden büyüme olduğunu zamnetmiyorum büyümesi için iğne verdi di miiSağda 12,11,11 solda 12,112,11 oldu bu seferde doktor çarşamba günü tekrar gel eğer gelişim olmazsa iğne vereceğim dedi, gonalf diye bir iğne
Letu kullanırken kasıklarımda ağrı vardı hissediyordum şimdi hiç ağrı yok, çarşamba tekrar çağırdı gideceğim bakıp sonrasında yine gelişme olmamışsa iğne vereceğim dedi o da adet sonrasına kalıyor tabi, iğneden de çok korkuyorum. Sizde pcos musunuz ben pcosum, ilaçsız adet olamıyorum ergenlikten beri şu an 27 yaşındayımAnladım 3 günde yine gelişmemiş yani benimde 3 gün oldu kontrolden beri öarşamba gel dedi ama hiç ağrım yok o yüzden büyüme olduğunu zamnetmiyorum büyümesi için iğne verdi di mii
Bende pcosum amh 13 benimde sadece 1 tane gelişti cuma günü o da 13.5mm nedense benimde diğer aya kaldı gibi hissediyorumLetu kullanırken kasıklarımda ağrı vardı hissediyordum şimdi hiç ağrı yok, çarşamba tekrar çağırdı gideceğim bakıp sonrasında yine gelişme olmamışsa iğne vereceğim dedi o da adet sonrasına kalıyor tabi, iğneden de çok korkuyorum. Sizde pcos musunuz ben pcosum, ilaçsız adet olamıyorum ergenlikten beri şu an 27 yaşındayım