• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kbra63
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kbra63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
12
1
1
26
Adetimin 3.gunu letu kullandım 5 gün kullandım günde 3 tane kullandım . Pazartesi bitti . Sorum 3 gündür inanılmaz kaşık ağrım var. Pazar günü çatlatma iğnesi vurulucam yarin kontrolum var . Sizce neden bu kadar ağrıyor

Adetken 7 tane yumurta olduğunu söyledi doktor. Fazla büyümesi hiç olmaz İnşallah fazla büyümemiştir . Her kullandığında liste dönüşüyor
Merhabalar,
Bende 5 gün boyunca günde 2 kez olmak üzere letu kullandım. dün adetimin 10.günüydü doktora gittiğimde sağda 12,11 solda 12,11,11,11 mm olmak üzere 6 folikül olduğunu ve çoğul gebelik riskinden dolayı bu ay tedaviyi iptal edebileceğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim adetin 13.günü oluyor en fazla 3 yumurtan büyümüşse devam ederiz dedi yoksa bir sonraki adette düşük dozla başlayacakmışız letuya, çok stresliyim

Merhabalar,
Bende 5 gün boyunca günde 2 kez olmak üzere letu kullandım. dün adetimin 10.günüydü doktora gittiğimde sağda 12,11 solda 12,11,11,11 mm olmak üzere 6 folikül olduğunu ve çoğul gebelik riskinden dolayı bu ay tedaviyi iptal edebileceğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim adetin 13.günü oluyor en fazla 3 yumurtan büyümüşse devam ederiz dedi yoksa bir sonraki adette düşük dozla başlayacakmışız letuya, çok stresliyim
Mrb bnmkiler 20 22 23 arasiydi dün gittim çok güzel dedi iğne verdi bugün vurcam bakalım inşallah güzel hayırlısı olur

Back
X