Levent Coşkun Taşçı

bahsettıgınız coskun beyın yorumları cok ama bende resım bulamadım yaptıgı hastaların hıc bırı foto koymammıs koyduysada arkadaslara gozukuyor :(

evet pek yok sitede resim.ben coşkun beye güveniyorum çok doğal burun yapıyor, ama önemli olan acısız ve şiş olmadan bi ameliyat geçirmek ama sanırım pahalı biraz :(

arkadaşlar levent beyin güncel lazerle burun ameliyatı fiyatını biliyo musunuz?

lazerle burun amlyatı yeni mi cıkmıs size kım tavsıye ettı ( yani bırınde gordunuz demı arastıryosunuz ) bak sımdı cok merak ettım

Son düzenleme:
hayır yeni çıkmadı bikaç senedir var netten araştırırsanız bulurunuz :) ve bence en iyi ameliyat yönetemi, agrısız sızısız morarma şişlik de olmuyo. ben yaptırcam da fiyatı biraz uçuk sanırım
lazerle burun amlyatı yeni mi cıkmıs size kım tavsıye ettı ( yani bırınde gordunuz demı arastıryosunuz ) bak sımdı cok merak ettım

Ne kadar cıvarında bıdee yaparken ayık mı olnuo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fiyatını bende bilmiyorum işte onu öğrenmeye çalışıyorum :) sanırım yarı baygın oluyosunuz ama acı falan hissetmiyosunuz. ama doktorun sorduğu sorulara ccevap verebilcek durumda oluyosunuz
Ne kadar cıvarında bıdee yaparken ayık mı olnuo

fiyatını bende bilmiyorum işte onu öğrenmeye çalışıyorum :) sanırım yarı baygın oluyosunuz ama acı falan hissetmiyosunuz. ama doktorun sorduğu sorulara ccevap verebilcek durumda oluyosunuz

anladım tesekkur ederm bılgılendırdınız ıcn

Ali Duman la aynı yerde calışıyorlar sanıyorum super plast dı adı . Yanılıyorsam düzeltiniz ltf. Biraz önce burnum sola kayık oldu gibi bir yorum ve şikayetçi olan hasta yorumu okuyunca üzüldüm . Lütfen lazerle ameliyat olup üzerinden uzun zaman geçmiş olanlar yorumlarınızla ameliyat için doktor arayışındaki insanlara ışık tutun . Olmaz mı ?

evet bu doktora burun ameliyatı olan yok mu? yani hiçbir yorum yok
sadece lipoliz mi yapıyor?

Burun estetiği konusunda çok soru işaretleri olan bir insandım en acısız yolu ararken Coskun beyle karşılaştım ve şuan operasyonun 5. günü şu kadarını söyleyebilirim burnumda hiç bir kesik yada kırma işlemi olmadan gerçekleşen bi operasyon oldu. ilk lazerle burun estetiğini duyduğumda imkansız diye düşünmüştüm. Operasyona girerken hala kafamda soru işaretleri vardı burnum istediğim gibi olacak mı diye sargı çıkana kadar da bu soru işaretleri devam etti açıkçası. ve en güzel yanı operasyondan 2 saat sonra burunda hafif bir bandajla hayata geri dönebiliyorsunuz. ilk gün burunda akma çok fazla oluyor sadece ki bu diğer operasyonlarda kanamayla birlikte burun akıntısı oluyor. ve şöyle bir detay vermeliyim ki toza karşı alerjim var ve ilk eve geldiğim gün çok fazla hapşırdım fakat hiç bir ağrı hissetmedim. ben hapşırdıkça yanımdakiler canımın yanacağını sanarken normalde nasılsa öyle bir süreç oldu. Bugün sargılarım açıldı ve mutluluktan ağlayacak kadar güzel bir sonuç beklemiyordum. tamponsuz, kesiksiz, kırıksız ve ağrısız bi operasyondu Coşkun beye ne kadar teşekkür etsem az diyebilirim. gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor artık benim için. Hastası mutlu olduğu zaman gerçekten gözlerinin içi gülen bir doktor vardı karşımda. İlk Coşkun beye gitme sebebim lazer lipolizdi bir çok doktora da sormuştum coşkun beyden önce ve hepsi bi kaç hafta sonrası için randevu verirken coşkun bey bu operasyonu yapamayacağını yaparsa deri de sarkmalar olacağını ve benim mutsuz olacağımı söyledi. Güvenirliği de buradan geliyor bence maddiyat değil operasyon sonucu hasta duygularını ön planda tutan bir doktor. Ne kadar teşekkür etsem az hem istediğim gibi bir görüntüye kavuştum hemde acısız bir şekilde oldu.

Back
X