Leyla Bilginel: Oğlum sperm bankasını bilmiyor!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Sperm bankasından hamile kalan Leyla Bilginel'den şaşırtan karar!
leyla_bilginel_sperm_bankasi_.webp

4 evin kirasıyla ormanda yaşıyor
Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti.
fft22_mf3153172.webp

Oğlu için gitti
Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.
Leyla Bilginel  sperm.webp

Leyla Bilginel "Sperm bankasından hamile kaldınız. Bu konudaki baskılara dayanamadığınız için mi Türkiye'yi terk ettiniz?" sorusuna cevap verdi.
Leyla Bilginel cocugu.webp

Bilginel "Kaçmadım. Çocuğumu mutsuz ve öfke dolu bir ortamda yetiştirmek için buradayım. Phuket'te 5 yıl yaşayacağız. Sonra rüzgar nereye eserse oraya." dedi.
fft22_mf3153176.webp

'Baban yok' dedim
Leyla Bilginel "Zengin bir sevgilisi var. Geçimini o sağlıyor" şeklindeki iddiaya da şöyle cevap verdi:

"Türkiye'de 4 evim var. Birini oğlumun eğitimine ayırdım. Diğerini satıp buradan ev alacağım. İkisinin kira geliri ile rahatlıkla geçinirim. En kötü ihtimalle adada masaj yapar, harçlığımızı çıkarırım."
fft22_mf3153179.webp

Kayra'ya babasının olmadığını da açıklayan Leyla Bilginel sözlerine şöyle devam etti:

"Oğlum sperm bankasını bilmiyor. 'Babam nerede?' diye sorarsa cevabım hazır. 'Yandı bitti kül oldu' diyeceğim."

Dondurulmuş Embriyo ile hamile kalmak için tıklayınız!

çocuk sahibi olmayı istemek bir iç güdü en azından kadınlar için, bu bayanın verdiği karara saygı duymaktan başka bir seçenek yok bence... ama bu dünyada gerçekten aşık olduğun bir adamdan yapacağın çocukların gerçek anlamda mutlu olacağına inanıyorum. yargılamak istemem ama tercih edebileceğim bir şey değil sperm bankası... sadece kendini tatmin etmek gibi geldi:(

:KK54: bencede
çocuk sahibi olmayı istemek bir iç güdü en azından kadınlar için, bu bayanın verdiği karara saygı duymaktan başka bir seçenek yok bence... ama bu dünyada gerçekten aşık olduğun bir adamdan yapacağın çocukların gerçek anlamda mutlu olacağına inanıyorum. yargılamak istemem ama tercih edebileceğim bir şey değil sperm bankası... sadece kendini tatmin etmek gibi geldi:KK43:

Tum derdine mutluluguna ilk adimina ilk kelimelerine beraber taniklik etmedikten sonra neye yarar ki cocuk. Yanlis anlasilmasin cocuk aileye yakisir. Babaya yakisir. Ölüm ayrilik falan degil bu bile bile lades

sperm bankasından bebek yapmak bence ahlaki ve dini açıdan bakmaya bi yana bırakırsak bile bir yana çocuk babasını ömür boyu bilmeyecek bence hiçbir çocuk bunu hak etmiyor ayrıca herkes bu yönteme başvurursa ilerde kardeş evlenmeleri bile yaşanabilir. soylar birbirine karışır Allah korusun hiç hoş değil.

Çok zor bir karar ama sonrası çok daha zor,hadi böyle bir karar aldın niye açıklarsın ki herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor,devir internet devri,nereye kaçırırsa kaçırsın çocuk öğrenecek gerçeği ve hayatı altüst olacak belki:(

sperm bankasından çocuk sahibi olmak bir kadının şu dünyada BENCİLCE alabileceği en büyük karardır !

ben böylesine büyük bir bencilliğe maalesef saygı duyamıyorum :KK51:

Back
X