- 19 Mart 2016
- 378
- 549
- 103
- 26
İyi akşamlar hepinize kızlar. Erkek arkadaşımla 9 aylık bir ilişkim var. İlişkimizin en başında ona sormuştum benden öncesini. 5 yıllık bir ilişkisi olmuş, her şeyi yaşamışlar ve ayrılık sebepleri de kızın lezbiyen olduğunu farkettiğini söyleyip sevgilimden ayrılması. Bana bunu anlattığında niyeyse pek inanmamıştım ama şimdi anlıyorum ki gerçekmiş. Kızın sosyal medya hesabını inceleyince gerçekten lezbiyen olduğunu anladım. Bu arada kızın ismini soyadını falan da öğrendim yani kim olduğunu biliyordum ama hiç kurcalamadım bu konuyu. Ta ki düne kadar. Dün sevgilim instagramdan bu kızı takip etmeye başlamış. Çok sinirlendim ne yapacağımı, nasıl tepki vereceğimi bilemedim ve erkek arkadaşıma "Daha fazla beni aptal yerine koymana tahammül edemiyorum. Git eski sevgilinle kaldığınız yerden devam edin" diye mesaj atıp sosyal medyadan ve wp den engelledim. Bugün de kızı takipten çıkmış. Dünden beri arıyor, açmıyorum mesaj atıyor "Yemin ederim ne demek istediğini anlamadım, sinirin geçince ara konuşalım" diye ona da cevap vermiyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin, bu durum normal mi, nasıl karşılamalıyım, telefonlarına cevap vermeli miyim yoksa böylece bitirmeli miyim?