Lezbiyen Eski Sevgilisini Takip Eden Sevgilim.

Takip ettiği kişileri ,takipçilerini kontrol ettiğinizi biliyorsa eski sevgilisini takibe aldığında sizin haberiniz olacağını da biliyordu. O zaman da insan diyor ki bu çocuk salak mı bile bile kendi sonunu hazırlıyor?

Bence olay şu; durduk yere onu takibe alacak kadar saf olamaz , sizin göreceğinizi bilir. Eski sevgilisine instagramdan bakarken yanlışlıkla takibe aldı, o an fark etmedi bunu. Siz mesaj atınca anladı tutuşup takipten çıktı hemen. Bu şekilde olma olasılığı yüksek. Yanlışlıkla fotoğraf falan da beğeniyoruz onun gibi bir şey. Tabi sizin kızı tanımıyor olduğunuzu düşünerek de takibe almış olabilir, sorarsanız da lezbiyen zaten öylesine ekledim deyip geçecekti.Ama bunun olma olasılığı daha düşük gibi, her türlü hala eski sevgilisini araştırıyor olması ayrılmak için yeterli bir sebep.

Direkt her yerden engelleyip tek başınıza düşüneceğinize adama bir açıklama fırsatı verseydiniz.
Zamane ilişkilerindeki engel basma durumunu hiç anlayamayacağım sanırım.
Önce bir konuşun, ayrılırsanız engellerdiniz.
Ne açıklama yapacak merak ediyorsunuz sonuçta.
Belki yalan söyleyecek, belki saçmalayacak ama en azından birşey söyleyecektir.

Sacmalamissiniz sadece. Lezbiyen diye takip edip etmemesi ne kadar anormal olabilir ki? 5 yilini vermiş, sevmiş. Lezbiyen diye icindeki duyguları ozlemi olduremessin. Meraki yenemezsin...!

Hani lezbiyenler kadınlara karşı ilgi duyuyorlar ya hani benim sevgilim de erkek ya yani bir daha beraber olma ihtimalleri yok falan ya? O yüzden lezbiyen olduğu halde takip etmesi tuhaf yani hanımefendi. Oldu mu? Algılayabildiniz mi bu sefer?

Lezbiyen değildir biseksüeldir, tam lezbiyen olsa erkek arkadaşınla ne işi var :halay: takip etmesi garip ama sen de işin aslını öğrenmeden biraz ergence davranmışsın

Hani lezbiyenler kadınlara karşı ilgi duyuyorlar ya hani benim sevgilim de erkek ya yani bir daha beraber olma ihtimalleri yok falan ya? O yüzden lezbiyen olduğu halde takip etmesi tuhaf yani hanımefendi. Oldu mu? Algılayabildiniz mi bu sefer?
Siz herseyi yataga bagladiginiz ici algilariniz kapanmis. Bende diyorum ki illa yatmak icin yada tekrar sevgili olmak icin mi takip ediyor sadece?? Biseksueldir ayrica,. Belki merak etmiştir merakina yenik düşmüştür vs. Lezbiyen zaten benimle birliktede olmaz diye düşünüp uzakta durabilirdi. Sansi olmadigini bile bile eklemezdi. Demekki merak veya gecmisin verdigi bir ozlem vs icin takip etmis olabilir. Herseye art niyet bakmayin. Anlatilmak istedigim farkli ama sizin kafanin gittigi tei yer kesin kizi yataga atmak için ekledi diye calisiyor. Yataga bir lezbiyen atilir mi? Diye merak etmissiniz. Kiz biseksuel. Sadece kizlara ilgi duymuyor. Neyse lezbiyenler kovalasin sizi hadi eyv bana.:D

Siz herseyi yataga bagladiginiz ici algilariniz kapanmis. Bende diyorum ki illa yatmak icin yada tekrar sevgili olmak icin mi takip ediyor sadece?? Biseksueldir ayrica,. Belki merak etmiştir merakina yenik düşmüştür vs. Lezbiyen zaten benimle birliktede olmaz diye düşünüp uzakta durabilirdi. Sansi olmadigini bile bile eklemezdi. Demekki merak veya gecmisin verdigi bir ozlem vs icin takip etmis olabilir. Herseye art niyet bakmayin. Anlatilmak istedigim farkli ama sizin kafanin gittigi tei yer kesin kizi yataga atmak için ekledi diye calisiyor. Yataga bir lezbiyen atilir mi? Diye merak etmissiniz. Kiz biseksuel. Sadece kizlara ilgi duymuyor. Neyse lezbiyenler kovalasin sizi hadi eyv bana.:KK70:

Şu basit ve sığ kafa yapısından çıkıp tekrar okuyun yazdıklarımı isterseniz.Ben inanıyorum bu sefer algılayabileceksiniz olayı :KK51: . Yatağa atmak gibi bir şey söylemedim bir tarafımızdan element uydurup millete saldırmayalım çok rica ediyorum.Benim korkum hala aklında o kızın olması siz demişsiniz yatak matak. Tekrar söylüyorum algılamanızda çok ciddi sıkıntı var. Samimi olarak söylüyorum en kısa zamanda destek almanızı öneririm. Benim lezbiyenlerle bir derdim yok da sizin bir alıp veremediğiniz var anlaşılan, olmayan şeyleri konumda varmış gibi göstermeye çalıştığınıza göre. Neyse umarım bir gün hem bu sıkıntınız çözersiniz hem de zeka gelişiminizi tamamlayıp düşünüp algılayabilme yetinizi kazanabilirsiniz. Hadi iyi günler gidin de boş yapıp başkalarını darlayın.:KK48:

Back
X