Elektronik Ev Aletleri Lg 3d led tv

paradox84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
20
0
0
Ankara
Biz geçen ay 42LW5500 modelini aldık. hem smart özelliği var (internete giriliyor) pc, hard disk bağlantısı vs için de hdmı girişi var 4 adet. akıllı kumandası da mevcut. yanında 7 tane hediye 3d gözlük verdi. geçenlerde üç boyutlu bi film izledik gerçekten büyüleyici. şiddetle tavsiye ediyorum. herşeyi de tavsiye ediyorum gibi oldu ama yardımcı olmak cok güzel ve ben evlilik hazırlık süreçlerinde bu siteden cok fikir aldım. ve üyelerden cok yakınlık gördüm. aklıma geldikçe de tavsiyelerim devam edecek kızlar. sizi seviyorum. bu arada 42lw4500 almayın onda internet menusu özelliği yok aman dikkat. çok az farkı var almışken bi üst modelini alın )

47LW540U nişanlım da bu modelden almış, teknolojik aletlerden hiç anlamıorum, işime gelmiyor umarım sizinki kadar memnun kalırız biz de.. ama bizimkinde internet özz.yoktu glb..

Hayırlı olsun :) Evet lw5500 de smart tv özelliği varken lw4500 de yok buna dikkat edilmeli. Almışken lw5500 alınmalı. Doğru tercih yapmışsınız güle güle kullanın :)

47LW540U nişanlım da bu modelden almış, teknolojik aletlerden hiç anlamıorum, işime gelmiyor umarım sizinki kadar memnun kalırız biz de.. ama bizimkinde internet özz.yoktu glb..

Siz nerden aldınız bu ürün ? Lg'nin diğer ülkelerde satılan modeli olabilir bu kendi sitesinde görmedim bu modelini. Led tv olarak sanırsam aldınız. 3D özelliği var mı ?

3 boyutlu filmi televizyon kendisimi oynatıyor yoksa bir de player mı almak gerekiyor ?

3 boyutlu filmler genellikle blu-ray oluyor bir blu-ray oynatıcı alman gerekir veya normal bir filmi 3d'ye dönüştürme özelliği var televizyonunun o özelliğinden yararlanarak izleyebilirsiniz. Ama 3d olarak çekilen filmler kadar keyifli ve gerçekçi olmuyor bunu da not etmekte fayda var :)

Cevap için teşekkür ederim.

Birkaç forum sitesinide LG için kağıt üstündeki özellikleri diğer markalara göre gerçeten iyi fakat iş gerçek performansa gelince %100 olmadığı konuşuluyor.

Siz bu televizyonu başka bir markanın televizyonu ile birebir karşılaştırdınız mı hiç. ??

teknosa ya da mediamarket ten almış olması lazım, ayrı şehirlerdeyiz de tm hatırlayamadım şimdi... 2 hafta fln oluyor alalı, bi gün heyecanlı bi şekilde indirime girmiş bu tv hemen almalıyım dedi ve aldı :)

bluray oynatıcıya gerek bile yok hayır. usb'den çalışabiliyor. hard diskten veya flash discten oynatıyor filmi. ya da hdmı ile laptopunuza da baglayabiliyorsunuz. :))) 47 inshlik olanlar daha geniş oluyor boy olarak aynı. asıl 55 inchlikler boyut olarak gerçekten çok fark atıyor

Ben de LG 3d tv'yi arkadaşım için çok araştırdım. 4500 ile 5500 arasında internet özelliği (smart tv) farkı var.
Bir de şimdi ikisi arasında 5400 ler çıktı onda da internet yok. Paneli farklı ve kontrast oranı 4500 den biraz yüksek sadece. (bildiğim kadarı ile sadece teknosa da var bu model)

İnternet için bilgisayar var kumanda ile pratik olacağını düşünmüyorum. Bir de internet olan yer de virüs de olur diye düşünüyorum.
Kontrast da gözle seçilebilecek birşey değil. O yüzden 4500 serisi yeter bence.

Ama LG 3D lerin özelliği fpr diye bir sistemin olması. Buradan link vermek serbest mi bilmiyorum ama
google da frp teknolojisi yazın ilk çıkan sonuçta 'donanım haber' bu konu çıkacak. Orada bu yeni sistem çok güzel anlatılmış. Bir de youtube videosu var.
lg sitesinde de bu yeni sistemin farkı anlatılıyor.

En büyük fark gözlüklerde. Gözlüklerde diğerleri gibi mavi kırmızı farklı yayınlar gelmediği için baş ağrısı az oluyormuş. Pilsiz olduğu için hafif ve ucuz.
Başka avantajlarda var.

Yalnız bence bu tip teknolojilere gerçekten ihtiyacınız var mı iyi düşünün. Haftada bir 3D izleyecekseniz sinema daha karlı olur.
Çünkü 3d yayın çok az.

Alacaksanız da mutlaka deneyin çok fazla olumlu yorum var ama bazıları çok beğenmemiş.

not 1 : Mağazalardaki özel demolar şov amaçlı olduğu için albenisi yüksek olur
not 2 : normal yayını 3 boyutluya çevirme diye bir şey hiç bir tv de yok.. Biraz derinlik katar o kadar.

3D olayında bence samsung vede lg bir numara

fakat samsung'un sg gözlükleri hem çok pahalı, hem çok ağır, hem de şarjlı... filmi yarı yolda bırakabilir...
fakat lg'nin fpr gözlükleri aksine hem hafif, hem ucuz, hem de şarjlı falan değil... saatlerce 3d izleyebilirsiniz... hatta güneş gözlüğü olarak bile kullanabiliniyor...

bahsettiğiniz gözlükler bumu ? :S

Güneş gözlüğü olarak kullanılabilen :S

Bızde bu tarz bır sey dusunuyoruz bu tv su ekran kenarı az olandan mı bır de ne kadara aldınız acaba ve nerden cevaplarsanız sevınırım

Bızde bu tarz bır sey dusunuyoruz bu tv su ekran kenarı az olandan mı bır de ne kadara aldınız acaba ve nerden cevaplarsanız sevınırım

teknosaya falan bakabilirsiniz, yada herhangi bir teknomarketten bakabilirsiniz.

bahsettiğiniz gözlükler bumu ? :S

Güneş gözlüğü olarak kullanılabilen :S

Evet fpr gözlük dediğimiz gözlükler bunlardır. :) Yanında cinema 3d logosu olmasa çıkar gezerdim bununla

Evet yanları dediğiniz panellerinin inceliğinden bahsediyorsunuz. Led tv olarak tabir edilen modellerdir ve lw5500 modelide aradığınız modeldir. piyasada şuan her yerde hemen hemen aynı fiyattadır. Arkadaşın aldığı tarihte fiyatları yüksek olabilir şimdi daha uygun fiyatları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…