Çok sinirliyim
Daha öncede konu açmıştım,tozlu çıkan çamaşırlarımla ilgili.Aylardır çamaşır silkelemekle uğraşıyorum.Geçen ay servis çağırdım,servis yetkilisi akşam arayıp tekrar sorunu sordu.ben her türlü temizliğini yaptım ama hala aynı dedim.O zaman direkt makineyi alıp temizliğini yapalım dedi 220 liraya.O zamanda o kadar parayı veremeyeceğimiz için bayramdan sonra yaptırırız dedik.Ancak dün arayabildim...
Bugün gelecek diye servis gece uyuyamadım bile,o kadar takıntı yaptım.
Az önce aynı yetkili aradı ve yine aynılarını söyleyip 350 tl dedi.Rulman değişmesi gerekiyormuş açılınca vs...
Biz yaparız ama aynı sorun tekrarlarsa daha bişey yapamayız dediii!!!! Yani boşyere vermiş olacağız o 350 lirayıda öyle mi dedim,Öyle dedi
Eşim yeni makine alacağız artık onunla mı uğraşacağız diyor ama ben bunu böyle bırakmak istemiyorum.Nasıl yapacak birşy olmaz.5 yıllık makine,10 yıl 15 yıllık değilki...Birde 10 yıl motor garantisi varmış mış...
Şikayet var a yazsam bir sonuç çıkar mı acaba? Gerçi sonuç çıksa ne olur,sevdiğim bir markaydı,seviyordumda makinemi,soğuttular resmen...
Her yerde övdüğüm bu markayı,şimdi tavsiye etmemekle yetineceğim...
Makineyi boşken yıkadınız mı ya da kazan temizleme seçeneği varsa yeni lg lerdevar, kazan temizleme yaptırın
ayrıca lastik kısmının bütün aralarını nemli bezle temizleyin orda biriken tozlar yapısıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?