LG G2 telefonum bozuldu yardım :(

BladeCrown

La vie est belle :)
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
108
20
298
Herkese Merhaba !!

Ablalarım,kardeşlerim ve akranlarım yaklaşık 7 aydır severek kullandığım telefonumun ekranı bozuldu yani karıncalandı felan bir garip oldu..
zaten son zamanlarda kamerası tam odaklanmıyordu ya da whatspp mesaj gelince telden ses çıkmıyordu ya da titremiyordu. konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyordu , telefon efsanevi bir biçimde ısınıyordu gibi durumlar söz konusuydu ama bunlar fazla sıkıntı yaratmıyordu ! bu dediğim olay daha öncede oldu ve tel kendine geldi ama şuan gelmiyor gelsede 5sn sonra gene aynı şey. kısaca telefon kaput ! teknosadan almıştım sizce sorunsuz değişim ya da güzel bir şekilde tamir ederler mi? gerçekten şuan çok çaresizim yarın tatile gidiyorum Allah'tan 3 güncük sadece ama iş görüşmelerine gittim geri dönüş telefonu bekliyorum ama nasıl olucak? yedek telefon kullansam sim kartım uymayacak çünkü minicik ! Mağdurumda mağdurum:2::2: $resim001.webp

telefoncudan gidip simkart penceresi alabilirsiniz. para bile almazlar. siz simkarti kucultunce geriye kalan parca yani. hem dusunun telefoncunun size o parcayi vermis olmasi lazimdi,belki saklamissinizdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

telefoncudan gidip simkart penceresi alabilirsiniz. para bile almazlar. siz simkarti kucultunce geriye kalan parca yani. hem dusunun telefoncunun size o parcayi vermis olmasi lazimdi,belki saklamissinizdir.

hemen bakıcam inşallah bulurum ya :((

Herkese Merhaba !!

Ablalarım,kardeşlerim ve akranlarım yaklaşık 7 aydır severek kullandığım telefonumun ekranı bozuldu yani karıncalandı felan bir garip oldu..
zaten son zamanlarda kamerası tam odaklanmıyordu ya da whatspp mesaj gelince telden ses çıkmıyordu ya da titremiyordu. konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyordu , telefon efsanevi bir biçimde ısınıyordu gibi durumlar söz konusuydu ama bunlar fazla sıkıntı yaratmıyordu ! bu dediğim olay daha öncede oldu ve tel kendine geldi ama şuan gelmiyor gelsede 5sn sonra gene aynı şey. kısaca telefon kaput ! teknosadan almıştım sizce sorunsuz değişim ya da güzel bir şekilde tamir ederler mi? gerçekten şuan çok çaresizim yarın tatile gidiyorum Allah'tan 3 güncük sadece ama iş görüşmelerine gittim geri dönüş telefonu bekliyorum ama nasıl olucak? yedek telefon kullansam sim kartım uymayacak çünkü minicik ! Mağdurumda mağdurum:2::2:Eki Görüntüle 1195304

Garantisi vardır herhalde, garantiye gönderin bir sonucta siz bişey yapmamışsınız inşallah kullanıcı hatası demezler.
Kasko yaptırmış mıydınız telefona?

Garantisi vardır herhalde, garantiye gönderin bir sonucta siz bişey yapmamışsınız inşallah kullanıcı hatası demezler.
Kasko yaptırmış mıydınız telefona?

hiç bilmiyorum ki babam hediye almıştı, garantisi var aynen okudum garanti koşullarını kullanıcı hatası dememeleri lazım. hani tamam telefonda ufak tefek ezikler var ama birden oldu ekran öyle yere düşmeden :(

maalesef uymadı sim yuvası gidip alamam da şuan artık dönünce halledicem

Back
X