Elektronik Ev Aletleri LG HB966TRW Dünyanın ilk full kablosuz 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2
66
İzmir
$lg-ev-sinema-sistemi-hb966trw-medium.webp
1000W 4.1 3D Blu-ray Ev Sinema SistemiDünyanın ilk tamamı kablosuz hoparlörlerine sahip 3D Blu-ray ev sineması HB966TRW ile evinizin neresinde olursanız olun güzel bir ses sisteminin keyfini çıkarın.

Full Kablosuz Hoparlörler
LG Smart TV
Wi-Fi Direct™
LG Uzaktan Kumanda
i-Pod & i-Phone Cradle
Harici HDD Oynatma
DLNA / CiFS

İlk kez kullanılan kablosuz hoparlör teknolojisiyle, amfi, sağ, sol ve arka hoparlörler ana üniteden tamamen bağımsız çalışırlar. Yumuşak ışıklar saçan LED aydınlatma ile ise dekorasyonunuzu tamamlayacaksanız.

LG Smart TV işlevi ile çok sayıda popüler eğlence ve uygulamaya erişin. LG Uygulamaları ve Premium içerikleri sayesinde yaşam tarzınıza uygun, kaliteli uygulamalar, interaktif oyunlar ve hem kişisel hem de aile eğlencesi için tasarlanmış VOD hizmetlerinden keyif alın.

Dijital cihazlar arasında en kolay dosya paylaşımı! Wi-Fi Direct™ sayesinde kablosuz etkin bağlantı noktasına gerek duymadan dijital cihazlar arasında kablosuz dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Artık, PC ve akıllı telefonunuzdaki içeriği doğrudan TV ve LG Blu-ray™ Ev Sinema Sisteminize aktararak yayın sağlayabilirsiniz.

Akıllı telefonunuz çok yönlü bir uzaktan kumandaya dönüşür ve siz içerik üzerinde kolayla dolaşabilir ve bilgi araması yapabilirsiniz. Sadece LG Uzaktan Kumanda uygulamasını indirip yükleyerek, mevcut iPhone/iPod veya bir Android telefonunu kullanarak oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz.

Sadece kızağa yerleştir ve keyfini çıkar. iPod veya iPhone’unuzu kızak üzerinden ana üniteye bağlayarak bir yandan cihazlarınızı şarj ederken diğer yandan kişisel müzik koleksiyonunuzun keyfini ultra zengin bir ses eşliğinde sürebilirsiniz. Uzaktan kumanda üzerinden basit bir tıklama ile müzik kütüphanenizi kişiselleştirebilir ve favori şarkılarınız için arama yapabilirsiniz.

LG Blu-Ray™ Ev Sinema Sistemi üzerinden taşınabilir Sabit Disk Sürücüye (HDD) kolay erişim sayesinde en sevdiğiniz film, müzik ve fotoğrafların keyfini anında ve eksiksiz sürebilirsiniz.

Kablosuz bir dünyanın sunduğu özgürlüğün keyfini çıkartın! Film, fotoğraf ve müzik de dahil olmak üzere PC’nizde yer alan herhangi bir dosya, LG Blu-ray™ sistemi ile karmaşık donanım bağlantısına gerek kalmadan, kablosuz şekilde paylaşılabilir. Size de sadece sanki TV’nizin içinde yüklüymüşler gibi bunları sorunsuzca izlemekten keyif almak kalır.

3D TV, LED TV, LCD TV, Plazma TV, Audio/Video, Cep Telefonu, Beyaz Eşya, Klima | LG Türkiye

evet o berbat toz tutan, ayağa dolanan ve hareketi kısıtlayan kablolar olmadan... rahatlıkla istediğin noktaya yerleştirebilir, daha kaliteli ses alabilirsin. bazen kablo uzanmadığı için odanın istediğin köşesine yerleştiremiyordun hoparlörleri o yüzden yankı olabiliyordu bunda öyle bir sorun yok

fiyatı yaklaşık olarak 2400 tl. ama tekno marketler ve sanal alışveriş mağazalarında yapılan promosyonlar ve indirimler ile daha uygun bir fiyata da bulabilirsiniz.

açıkçası benim için ideal. evimde 2 tane çok yaramaz kedim var bütün gün koşturup onu bunu deviriyorlar... ortada oradan oraya dolaşan bir kablo yığını olduğunu düşünemiyorum bile... toz tutması da cabası... ayrıca hoparlörleri dilediğin noktaya yerleştirmek daha iyi bir ses kalitesine neden olur... kablonun verdiği sınırlı mesafe hoparlörlerin doğru noktalara yerleştirilmemesine neden oluyor bu da ses kalitesini bozan yankı vs. durumlara.

Ev sinema sistemiyle film izlemek ayrı bir eğlence oluyor. Abimin evinde var 5+1 ev sinema sistemi ben orada izliyorum. Adrenalin, korku veya heyecan dolu sahnelerde ses sisteminin etkisiyle yerinizden zıplıyorsunuz..:))))))

kablosuz ses sistemlerinde ekoda problem yaşanıyormuş seste parazit sorunları oluyormuş konuyu açan arkadaş kullanıyormu bu ürünü acaba varmı öyle bir şikayeti:44:

kablosuz ses sistemlerinde ekoda problem yaşanıyormuş seste parazit sorunları oluyormuş konuyu açan arkadaş kullanıyormu bu ürünü acaba varmı öyle bir şikayeti:44:

Bizzat yerinde inceledim teknosada yani :)
Öyle bir sorun yok handish sende test edebilirsin kim yazmışsa ürünü kötülemek için yazmış olabilir.

Back
X