Bu hepa 13 filitresi ne kadar zamanda bir değiştirilmesi gerekiyor ? Bilginiz varmı :S
Bu filitre yıkanabilir olduğundan uzun süre kullanabilirsiniz..
Evet bu iyiymiş aslına bakarsanız :) Yıkanabilir olması.. Ayrıca biz önceden ne yapıyorduk.. torba doluyordu çıkartıp atıyorduk.. torbasız olmasıda süper olmuş :)
gerçekten güzel.. :)
bu bakteri oluşumunuda azaltır o zaman.. mantık olarak dimi
Kullanan var mı acaba ben de şu günlerde bir temizlik robotu almayı planlıyorum. Günlerdir kadınlar kulübünü okuyorum. Okudukça kafam karıştı. Önce Dyson alayım diye düşündüm ama onunla koltuk filan yıkanmıyor anladığım kadarıyla. ihlas mı alsam diye düşündüm bu kez de koku oluyor falan yazanlar var bir de çok büyük hantal görünüyor. vazgeçtim. Şimdi bu LG yi gördüm. Bu aynı zamanda buhar başlığı olduğu için bir nevi silmenin de yerini tutacak sanırım. Ne yapsam bunu mu alsam bilemedim. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.
Sevgiler
Kullanan var mı acaba ben de şu günlerde bir temizlik robotu almayı planlıyorum. Günlerdir kadınlar kulübünü okuyorum. Okudukça kafam karıştı. Önce Dyson alayım diye düşündüm ama onunla koltuk filan yıkanmıyor anladığım kadarıyla. ihlas mı alsam diye düşündüm bu kez de koku oluyor falan yazanlar var bir de çok büyük hantal görünüyor. vazgeçtim. Şimdi bu LG yi gördüm. Bu aynı zamanda buhar başlığı olduğu için bir nevi silmenin de yerini tutacak sanırım. Ne yapsam bunu mu alsam bilemedim. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?