Elektrikli Süpürgeler LG'den uzaktan kumandalı süpürge

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2
66
İzmir
$LG-RoboKing-Triple-Eye-600x247.webp

Her geçen gün hayatımıza biraz daha dâhil olan ve özellikle Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemiyle birlikte hayatımıza hüküm bile edebilen akıllı cep telefonları, şimdilerde ise LG tarafından geliştirilen yeni mini temizlik robotunu yönetmeyi başarıyor. LG tarafında geliştirilen üç kameralı akıllı temizlik robotu ‘RoboKing Triple Eye’ Wi-Fi üzerinden görüntüleri cep telefonunuza aktararak, sizlere kolay bir şekilde evinizi süpürmenizi sağlıyor.

Misafiriniz geliyorum diye size haber verdiyse ancak evde değilseniz ve etraf dağınık bir şekilde ise işinizi yarıda bırakıp apar topar evinize gitmenize gerek kalmayacakken bu sayede temizlik yapmak ise çok daha zevkli bir hal alacak. Hali hazırda Kore’de tüketicilere merhaba diyen akıllı temizlik robotunun fiyat etiketi 840 Dolar iken, emiş esnasında çıkardığı ses ise 48 db olarak açıklandı.

arkadaşlar bende irobot marka olan var. kullanıyorum ve çok da memnunum.
hatta aynısından anneme de aldık.
markasına göre değişir tabi ama benimki elektrik süpürgemden daha iyi :)
köşe fırçası, 1 başka fırça, birbirine doğru dönerek saç-çer-çöpleri toplayan biri plastik biri fön fırçası gibi 2 fırça ve bir de tozları emmek için yere sürünerek giden plastik palti var.

alırken bu kadar memnunkalacağımızı düşünmedik. ama mükemmel bişey.

dezavantajı: shaggy tarzı uzun tüylü halılarda kullanamazsınız.
siyah (koyu renkli) halı-zeminlerde kullanamazsınız )

ama kesinlikle her eve lazım :)

Merhaba, Sizde irobot un hangi markası var acaba? Bir de makine temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Filtresi değişiyor mu? Nasıl acaba?

bende 500 serisinden var. bendeki eski bi model. türkiyede satışı kalmadı. ben istanbul eminönünde bi yerde buldum tesadüfen.
makinanın arka tarafı çıkarılıyo. toz haznesi de bu bölüm zaten. çıkarıp içindeki tozları döküyosunuz. ayrıca arada bir fırçalarını da temizlemek fln gerekiyo. saç-ip vs fırçalarda kalıyo çünkü. içinden 1 yedek filtre çıktı. ama biz 5-6 aydır kullanıyoruz ve hiç değiştirmedik.

kizlar ben aldim ama cok islevsel birsey degil :ssz: evde hayvanimiz var ve surekli tuyler dokuyor diye almistim.. tabi merdivenleri ve evdeki yerden yuksek yerleri hesap edememisim.. oraya buraya carpip geri donuyor salak makina .. surekli ayni yeri temizliyor..:26:

kizlar ben aldim ama cok islevsel birsey degil :ssz: evde hayvanimiz var ve surekli tuyler dokuyor diye almistim.. tabi merdivenleri ve evdeki yerden yuksek yerleri hesap edememisim.. oraya buraya carpip geri donuyor salak makina .. surekli ayni yeri temizliyor..:26:

Merdivenlerde ve çıkıntılı yerlerde normaldir çarpması :) Normal düz bir alanda daha çok iş görür :)

arkadaşlar bende irobot marka olan var. kullanıyorum ve çok da memnunum.
hatta aynısından anneme de aldık.
markasına göre değişir tabi ama benimki elektrik süpürgemden daha iyi :)
köşe fırçası, 1 başka fırça, birbirine doğru dönerek saç-çer-çöpleri toplayan biri plastik biri fön fırçası gibi 2 fırça ve bir de tozları emmek için yere sürünerek giden plastik palti var.

alırken bu kadar memnunkalacağımızı düşünmedik. ama mükemmel bişey.

dezavantajı: shaggy tarzı uzun tüylü halılarda kullanamazsınız.
siyah (koyu renkli) halı-zeminlerde kullanamazsınız )

ama kesinlikle her eve lazım :)

bende irobot almak istiyorum. sizde hangi modeli var?

bende 500 serisi var. eski bi model. türkiyede şuan şatışı yok. daha yeni modelleri satılıyo.

irobot marka olanı gönül rahatlığıyla imkanı olan herkese tavsiye edebilirim.
şahane bişey. ben çalışan bi insanım. hayatımı nasıl kolaylaştırıyo anlatamam. bazen elektrikli süpürgeyi ayda 1 açtığım bile oluyo.
1 tane de anneme aldık. 3 katlı evde hergün bi kata bırakıyorum diyo :) merdivenlerden fln da düşmüyo bu arada.

bende 500 serisi var. eski bi model. türkiyede şuan şatışı yok. daha yeni modelleri satılıyo.

irobot marka olanı gönül rahatlığıyla imkanı olan herkese tavsiye edebilirim.
şahane bişey. ben çalışan bi insanım. hayatımı nasıl kolaylaştırıyo anlatamam. bazen elektrikli süpürgeyi ayda 1 açtığım bile oluyo.
1 tane de anneme aldık. 3 katlı evde hergün bi kata bırakıyorum diyo :) merdivenlerden fln da düşmüyo bu arada.

Back
X