Gebeliğe Hazırlık Lh değeri test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kere yaptırdım canim
Anestezili yaptırdım kısa sürüyor hemen
Elinden geleni yaptır aynen ben tüp bebek tedavisi görüyorum artik zaten
Galiba anestezik yaptırcam. O zaman da bir ay bebek erteleniyor gene. Tüp bebek de zor süreç hem maddi hem manevi. İnşallah 12den vurursunuz ilk seferde tutar ))

• Komik
Reactions: H M
Galiba anestezik yaptırcam. O zaman da bir ay bebek erteleniyor gene. Tüp bebek de zor süreç hem maddi hem manevi. İnşallah 12den vurursunuz ilk seferde tutar ))
Tuttu ama kaybettim canim denemeye devam ediyoruz nasip kısmet.
Zor da olsa bazen elden geliyorsa çıkıyorsun yola canim

Tuttu ama kaybettim canim denemeye devam ediyoruz nasip kısmet.
Zor da olsa bazen elden geliyorsa çıkıyorsun yola canim
Geçmiş olsun canım. Ay zor ya. Zaten eşime de hep diyorum en rahatı hamile kalmak ondan sonrası daha zor. Biz daha rahatında böyle olduk 😂😂 kan pıhtılaşma testi de yaptırabiliyor muyuz? Onu da sorayım doktora önceden bileyim

• Beğen
Geçmiş olsun canım. Ay zor ya. Zaten eşime de hep diyorum en rahatı hamile kalmak ondan sonrası daha zor. Biz daha rahatında böyle olduk 😂😂 kan pıhtılaşma testi de yaptırabiliyor muyuz? Onu da sorayım doktora önceden bileyim
Ben yaptırdım sürecim onu gerektirdi canim tüp bebek yapicaksan yaptır ama devlet düşük vs de istiyor genelde genetik testleri.
Bı yoljnu bulursan önceden yaptır istersen.
Bazen hamile kalmakta devamı da farklı süreçlere sokuyor kadınları. Ona göre yol çiziyor devam ediyorsun inşallah sahlikla olsun herkesin

Ben yaptırdım sürecim onu gerektirdi canim tüp bebek yapicaksan yaptır ama devlet düşük vs de istiyor genelde genetik testleri.
Bı yoljnu bulursan önceden yaptır istersen.
Bazen hamile kalmakta devamı da farklı süreçlere sokuyor kadınları. Ona göre yol çiziyor devam ediyorsun inşallah sahlikla olsun herkesin
Tüp bebek düşünüyorduk varikosel yüzünden sonra doktor dedi ki gerek yok şimdi ben o yüzden hormonlara baktırmak istiyorum varsa zaman kaybetmeyelim artık eşim de ameliyat olmasın boşuna.

• Beğen
Tüp bebek düşünüyorduk varikosel yüzünden sonra doktor dedi ki gerek yok şimdi ben o yüzden hormonlara baktırmak istiyorum varsa zaman kaybetmeyelim artık eşim de ameliyat olmasın boşuna.
Detaylı bakılsın iyi karar verilsin tabi iyi bı doktor bulmak lazım canim tek kişiyle kalmayın keisnlikle

Detaylı bakılsın iyi karar verilsin tabi iyi bı doktor bulmak lazım canim tek kişiyle kalmayın keisnlikle
Eşim için 5ci doktorun dediğini yapıyoruz şuan ) ben hangi doktora randevu bulabilirsem 😂 kadın doğum çok yoğun oluyor.

Ay canım geçmiş olsun, inşallah yeniden gebe olur bebeğinizi sağlıkla alırsın kucağına. Bizde 2 sene oldu sayılır ve hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. İşte önce vitaminlere ve cihazla baktırdım yumurtlama günü. Doktorlar bir şey yok dedi. Hormon testi, rahim filmi hiç haberim yok bunlardan. Eşimde varikosel vardı o aralar kafam rahatladı ama sonra yeniden eşim test verince değerler normal çıktı doktor gebelik oluşmalı dedi. O zaman acaba bende mi sorun var diye stresse düştüm. Aslında tüp bebek istemiyoruz daha sadece geçen ay da bu ay da hastanelerde randevu alamıyorum hep dolu. O yüzden artık mecbur tüp bebek aradım üniversite hastanesinde, gelin hormon testi yapıyoruz dediler. Vereyim de bileyim ne var. İnşallah iyi çıkar sonrasında da hsg geliyor en korktuğum
Korkma ben de yaptirdim. Hiç ama hiç korkulu deyil.

Anestezili mi yaptırdın yoksa normal mi?
Normal. Sadece rahim agzina bir iyne yapiyorlar zaten onu da hiç ama hiç hissetmiyorsun. Ben vajinismusu yeni yendiyim zamanlardj yani o siralarda bile hiç aci olmadi. Sadece sivi verince sanki gaz varmiş gibi hissim oldu. O kadar.

Normal. Sadece rahim agzina bir iyne yapiyorlar zaten onu da hiç ama hiç hissetmiyorsun. Ben vajinismusu yeni yendiyim zamanlardj yani o siralarda bile hiç aci olmadi. Sadece sivi verince sanki gaz varmiş gibi hissim oldu. O kadar.
Vay iğne de mi yapılıyormuş 🥺🥺🥺 peki önceden ağrıkesici içiriyorlarmış onun etkisi oluyor mu ki?

Ben içmedim. Igneyi hissetmiyorsun. Gerçekten benim aci eşiğim çok dusuk ona ragmen hiçbirşey hissetmedjm. Korkma. Boyle ufak şeyden korkarsan doğumda napican 😄
Doğum yapmam zaten ameliyat diyorum baştan. Doğumun ne zaman olacak acaba belirtisizliği beni öldürür stresten. Ağrını düşünemiyorum bile. Aynen benim de acı eşiğim çok düşük. Doktora gidince sorayım hsg i de.

Ben içmedim. Igneyi hissetmiyorsun. Gerçekten benim aci eşiğim çok dusuk ona ragmen hiçbirşey hissetmedjm. Korkma. Boyle ufak şeyden korkarsan doğumda napican 😄
Seni de yordum canım bir de bir şey sorayım. Bu gün regl oldum yarın gidip hormon testi verebilir miyim? Zar zor bir randevu buldum yarın için

Seni de yordum canım bir de bir şey sorayım. Bu gün regl oldum yarın gidip hormon testi verebilir miyim? Zar zor bir randevu buldum yarın için
Ne yormasi canim. Sor tabi. 3 ya da 4cu gunu verirsen daha iyi olur. Genelde o zaman isterler. Daha erken sorun olur mu bilemicem canim malesef(

Ne yormasi canim. Sor tabi. 3 ya da 4cu gunu verirsen daha iyi olur. Genelde o zaman isterler. Daha erken sorun olur mu bilemicem canim malesef(
Tamam canım teşekkür ederim. Ben yarın gidip vermeye çalışayım sonra gidemezsin diye. Gide bilirsem yeniden veririm. Sorun olmaz herhalde

Back
X