Lh değerinin 5.90 dan 2.99 a düşmesi

yunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2021
145
42
48
Merhabalar.
Lh değerim kasım ayında 5.90 dı
8 ay sonra yani bugün baktırdım 2.99 a düşmüş. Düşmesi iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmediğim için size de sormak istedim. Yarın doktora gideceğim ama kafama çok takıldı.

Bu arada fsh değerim de 31den 17ye düşmüş. Onunla bağlantısı var mıdır?

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim

Lh değerinin normalden düşük olması genelde körü beslenmeyle ilişkilendiriliyor diye biliyorum. Beslenmenize dikkat edin. Bol bol avakado, ceviz, fındık, meyve tüketin. Fsh ın düşmesi çok iyi olmuş. Amh değeriniz kaç acaba

Fsh ne oldu da düştü onu da anlamadım. Kasımdan hazirana kadar çok güzel beslendim dediğiniz şeyleri yedim hep ancak sonrası gerçekten kötü beslendim inşallah ondandır lh’ın düşmesi. Kötü hastalıkla bile ilişkilendirmiş bazı haber sayfaları, onları okuyunca tedirgin oldum açıkcası.

Amh kasım ayında 0.33 tü ama yeni tarihte baktırmadım hiç. Çok değişen bir değer değilmiş ama fsh düşünce belki o da az da olsa yükselmiştir diye düşündüm. Her yer bakmıyor ya amh değerine, o yüzden baktıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…