Lh hormonu yüksekliği

Busra5834

Sakın ümitsizlerden olma!
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
286
248
103
29
Merhaba hanimlar ilk konum insallah dogru yere acmisimdir pek bilmiyorum :)

Lh hormonu yuksekligi olup herhangi bi tedavi gorup olumlu sonuc alanlar var mi acaba cok arastirdim ama goremedim bu konu hakkinda bisey konu acmaya karar verdim cevap verenlere cok tesekkurler simdiden..

hastalığının adı hipergonodotropik hipogonadizm mi? ben hipogonodotropiğim bende de lh fsh yok cok düşük. bununla ilgili bi drla gorustun mu?

hastalığının adı hipergonodotropik hipogonadizm mi? ben hipogonodotropiğim bende de lh fsh yok cok düşük. bununla ilgili bi drla gorustun mu?

Yok ya benimkisi yüksek maalesef polikistik over dedi doktor adet goremiyorum 4-5-6 ayda belki yumurtlama tembelligi yapiyormus yuksekligi catlayamayan yumurta yumurtalikta kist olusturmus. Ona cozum ariyorum yasayan tedavisi olumlu olan var mi diye :/

bendede senın tam tersı fsh lh düşük bende ondan dolayı adet olmuyorum. cyclo prognova dıye bıılac var onu kullanıyorum adet olmak için. ama ben senın polikistik over oldugunu dusunmuyorum. tıbbı genetiğe git bi bence. benım gıbı dusuk olana hipogonadotropik hipogonadizm dıyolar. fsh ve lh yuksek oldugunda ıse hipergonadotropik hipogonadizm dıyolar. bnm hastalıgımda kemık erımesi, pıhtı atması, meme gelişmemesi, rahimin ince ve küçük olması, gibi problemler oluyo. bızde yumurta buyumuyo ve catlamıyo ve bu yuzden cocuk sahıbı normal yollarla olunmuyo.

Benim hormonlara bakildi hepsi normal tek anormal olan lh o da zaten cok yuksek degil 16-23 arasinda degisiyor adetliyken daha dusuk cikiyor ama en dusuk 16 cikti fshden dusuk olmasi gerekiyormus lh nin doktor pkoya benziyor dedi muayeneyle yumurtaliklarimdada coklu kistler gordu kesin teshisi koydu dogum kontrol hapi verdi ama kullanmak istemiyorum onu :(

Benim hormonlara bakildi hepsi normal tek anormal olan lh o da zaten cok yuksek degil 16-23 arasinda degisiyor adetliyken daha dusuk cikiyor ama en dusuk 16 cikti fshden dusuk olmasi gerekiyormus lh nin doktor pkoya benziyor dedi muayeneyle yumurtaliklarimdada coklu kistler gordu kesin teshisi koydu dogum kontrol hapi verdi ama kullanmak istemiyorum onu :KK43:
anladm hiç adet olmuyorsun dımı. cyclo prognova da sor doktoruna bı bende bı ara yasmın kullanıyordum ve sonra bana uygun bı ilaç olmadığını söyledi cyclo yu verdi

Yilda kendiliginden 2 veya 3 kere oluyorum baska yok. Hayit suyu duydum onu yapiyorum dengeliyormus hormonlari etkisini goren cok varmis umudum o artik ilac istemiyorum ilac 7 ay kullandim sonuc sifir kilolarda cabasi

Yilda kendiliginden 2 veya 3 kere oluyorum baska yok. Hayit suyu duydum onu yapiyorum dengeliyormus hormonlari etkisini goren cok varmis umudum o artik ilac istemiyorum ilac 7 ay kullandim sonuc sifir kilolarda cabasi
Merhabalar sonuç alabildiniz mi hayıt çayından paylaşır mısınız sonuçları bizimle?

Merhabalar sonuç alabildiniz mi hayıt çayından paylaşır mısınız sonuçları bizimle?
Evet hayit suyu hormonlarimi dengeledi sogan suyu kistimi eritti cok sukur kullanir kullanmaz etkisini gordum 15 gun sonra 1 yasina girecek oglum oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X