Gebeliğe Hazırlık Lh Hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
61
13
38
32
Arkadaşlar herkesi herhaba 3yıllık evliyim ve çocuğum yok herşeyin hayırlısı diye diye 3yıl geçti doktor kontrollerine gittim hiç bir problem yok eşimde göründü onunda sıkıntısı yok ama artık yoruldum ve sürekli doktora gitmekten sıkıldım zamana bıraktım ama şimdi ömceki değerlerimi kontrol ettim Lh değerim 1.85 çıkmış bu değeri yorumlayabilecek olan var mı düşük mü iyi mi gebelik için

Hormon degerleri tek başına degerlendirilmez ,lh fsh progesteron e2 tsh ve digerleriyle beraber ölçülüp degerlendrilir

LG değerin düşük gibi duruyor ama tabi adetin kaçıncı gün yapıldığına ve diğer hormonlarla beraber bakılıp değerlendirilmeli. size tavsiyem bol yeşil yapraklı besinler tüketin ve beslenmeni düzenlemelisin , d vit başla çok önemli , şekeri hayatından çıkar , ve kendine iyi bir Dr. bul çünkü eğer üç yıldır denemene rağmen gebelik olmuyorsa bi sorun vardır. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…