Lh testi ile gebelik

cerenaylcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
50
23
3
28
kızlar elimde gebelik testi yok regl 5 gün gecikti. Ovulasyon testi vardı yaptım koyu çıktı. Bazı yerlerde bu şekilde de öğrenen olmuş. Kasık ağrısı harici kaç gündür hiçbir belirti yok. Hep regl olacağım sanıyorum beyaz su gibi akıntı gelmiş oluyor. Normalde regl olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüs ağrım olur dokunamam bile. Bu ay göğüslerin çok normal böyle bişey yaşayan var mı bana noluyor.

Eklentiler

• 1000129237.webp
    1000129237.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 132
kızlar elimde gebelik testi yok regl 5 gün gecikti. Ovulasyon testi vardı yaptım koyu çıktı. Bazı yerlerde bu şekilde de öğrenen olmuş. Kasık ağrısı harici kaç gündür hiçbir belirti yok. Hep regl olacağım sanıyorum beyaz su gibi akıntı gelmiş oluyor. Normalde regl olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüs ağrım olur dokunamam bile. Bu ay göğüslerin çok normal böyle bişey yaşayan var mı bana noluyor.
Evet canım gebelik olabilir

Yanıtın için çok teşekkür ederim . Her ay göğüslerim çok acır bu ay sessiz sedasız. Ne acıma ne hassaslık. Gebelik erken belirti olarak da herkes göğüs yazmış emin olamadım bir türlü. Test de alamıyorum yarını bekleyeceğim
Canım belli olmaz o kişiden kişiye değişiyor belirtiler takılma

Ben de 3 gün gecikince elimde test olmadığından bu şekilde öğrenmiştim, sonra gebelik testi alınca da teyit etmiştim. Sağlıkla gelsin inşallah

Gebelik silik ovilasyon pik çıkmıştı :) umarım sizinledir
İnşallah bu ay umutsuzdum gecikmeyi bile takmamıştım. Göğüslerim acımayana farklı bişeyler olduğunu hissettim. Sürekli ovu takip ediyorum yumurtlama günleri dışında benim lh 2. Çizgi yok gibi olur. Şans bana da gülmüştür inşallah

Bu testler normalde gebeligi gostermez arkadaslar bazi testler lh ile hcg artisini birbirine karistirdigi icin pozitif veriyormus. Ama insallah vardir guzel haber alin😍😍

Kizlr benim testim de boyle cikiyor iki uc gundur ama erken gebelik testim negatif, pazrtesi yani yarin adet
Gunum

ACCA7FAE-B24D-4FAC-9D25-BADF15103E23.webp
ACCA7FAE-B24D-4FAC-9D25-BADF15103E23.webp

Bu testler normalde gebeligi gostermez arkadaslar bazi testler lh ile hcg artisini birbirine karistirdigi icin pozitif veriyormus. Ama insallah vardir guzel haber

Bu testler normalde gebeligi gostermez arkadaslar bazi testler lh ile hcg artisini birbirine karistirdigi icin pozitif veriyormus. Ama insallah vardir guzel haber alin😍😍
Ay ben ya o zaman yeniden yumurtluyorum regl olmadan mayısı teğet geçtik

Eklentiler

• 1000129324.webp
    1000129324.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba benim de adet günüm normalde ama testim böyle normal mi Pcos var
Pkos ile ilgili bilgim yok canım ben o yüzden yorum yapamam. Ben 14 mayıs da yumurtlama görüp regl gecikip hala yumurtlama görünce şüphelendim . Bugün gebelik testi yapıcam inşallah

Back
X