Gebeliğe Hazırlık Lh testini yorumlar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
797
En iyi cevaplar
1
450
53
Arkadaşlar merhabalar, dün sabah test pozitif çıktı ve akşamına ilişki oldu. Bugün sabah aslında daha açık gibi geldi ama emin olamadım. Sizce bugünkü pozitif mi yoksa yumurtlama oldu mu? 2 saat sonra tekrar yapacağım belli olur heralde.

Eklentiler

• 20210331_162201.webp
    20210331_162201.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhabalar, dün sabah test pozitif çıktı ve akşamına ilişki oldu. Bugün sabah aslında daha açık gibi geldi ama emin olamadım. Sizce bugünkü pozitif mi yoksa yumurtlama oldu mu? 2 saat sonra tekrar yapacağım belli olur heralde.
Tam pik değil ama olmak üzere canım akşam tekrarla yumurtlama olabilir

• Beğen
Reactions: Mof
Bugünde t çizgisi koyu gibi geldi bana değerlendirin bu akşamda canım

• Beğen
Dünkü test beklediği için silinmiş gibi ama test çizgisi çatlayacak kadar koyuydu. Bugünkü daha açık geldi bana ama bakalim 1.5 saat sonra yapacağım yine aç susuz onu bekliyorum😁 Dün gece ilişki olduğu için bugün olmasa olur mu gün aşırı muhabbetinden yoksa bugünde mi olmalı acaba ya🤦🏼‍♀️

Dünkü test beklediği için silinmiş gibi ama test çizgisi çatlayacak kadar koyuydu. Bugünkü daha açık geldi bana ama bakalim 1.5 saat sonra yapacağım yine aç susuz onu bekliyorum😁 Dün gece ilişki olduğu için bugün olmasa olur mu gün aşırı muhabbetinden yoksa bugünde mi olmalı acaba ya🤦🏼‍♀️
Sperm sorunu yoksa hergün olmasına gerek yok canım bence yarın tekrarla testi

Valla bir varikosel problemi var ama dr cocuk sahibi olmana engel degil dedi. Ameliyatlik değilmiş. Ne zormuş bu işler valla ya🤦🏼‍♀️

Valla bir varikosel problemi var ama dr cocuk sahibi olmana engel degil dedi. Ameliyatlik değilmiş. Ne zormuş bu işler valla ya🤦🏼‍♀️
Keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor diyorlar bu Durumda sperm kalitesini arttırdığı için bende biyerde okumuştum sizde bir araştırın isterseniz 🤗 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 bende istiyorum 2.çocuğu bizimde olmuyor bende bu konuları çok araştırdığım için biraz tecrübe edindim 😀

• Beğen
Ya işte çok düşününce de olmuyor bence biraz kısmet bu işler 😁 olmaması için hiçbir sebep yok ama işte 🤷🏼‍♀️ takınca takıyor insan gün say bekle, olmasın 1 ay daha atsın... ben de kadın doğumcu gibi oldum gerçekten araştırmaktan😂 ins en kisa zamanda olur sizin de💕

Ya işte çok düşününce de olmuyor bence biraz kısmet bu işler 😁 olmaması için hiçbir sebep yok ama işte 🤷🏼‍♀️ takınca takıyor insan gün say bekle, olmasın 1 ay daha atsın... ben de kadın doğumcu gibi oldum gerçekten araştırmaktan😂 ins en kisa zamanda olur sizin de💕
Evet aynen öyle insan kafasına takınca olması dahada zorlaşıyor ama takmadanda olmuyor hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede banada ❤️

• Beğen
Back
X