- 11 Şubat 2021
- 71
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Birsev5396
-
polıkıstık overmısınız??Lh hormonu o durumda yuksek oluyor hormon düşmesını bılmem ama bundan kaynaklıysa eger fazla kılonuz varsa versın ınsulun dırencı varsa şekere dıkkat edın. Tatlı,hamur işi saglıksız aklınıza ne gelırse uzak durum akdenız tipi beslenmenız lazım.Hanımlar merhaba lh değerim yüksek ve ilaç kullanmama rağmen düşmedi bugün doktor farklı bir ilaç verdi çocuk düşünüyoruz yumurta kalitesini arttırmak için tedaviye başladık. Lh yüksek olup farklı yöntemlerle düşüren oldumu aranızda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Allah kolaylık versin. En zor düşen hormon olur kendisi. Benim 23 - 25 civarı hep. Dolayısıyla pik yapmaz. Tek düşürende malesef doğum kontrol hapı. Bebek isteyende büyük bir kısır döngü Lh yüksekliği
Evet pcosluyum malesf fazla kilom yok ama yinede dikkat epolıkıstık overmısınız??Lh hormonu o durumda yuksek oluyor hormon düşmesını bılmem ama bundan kaynaklıysa eger fazla kılonuz varsa versın ınsulun dırencı varsa şekere dıkkat edın. Tatlı,hamur işi saglıksız aklınıza ne gelırse uzak durum akdenız tipi beslenmenız lazım.
Evet maalesef pcosluyum kilom fazla değil ama dkkat edyrm yinedepolıkıstık overmısınız??Lh hormonu o durumda yuksek oluyor hormon düşmesını bılmem ama bundan kaynaklıysa eger fazla kılonuz varsa versın ınsulun dırencı varsa şekere dıkkat edın. Tatlı,hamur işi saglıksız aklınıza ne gelırse uzak durum akdenız tipi beslenmenız lazım.
Benimde 17 idi 16 ya düşmüş iki ay üstüne ilaç kullanmama rağmen. Şimdi doktor beş günlük bı tedavi verdi femara adında bttikten snra kontrole gdcmAllah kolaylık versin. En zor düşen hormon olur kendisi. Benim 23 - 25 civarı hep. Dolayısıyla pik yapmaz. Tek düşürende malesef doğum kontrol hapı. Bebek isteyende büyük bir kısır döngü Lh yüksekliği
ben de pcosluyum benim tüm hormon değerlerim normaldi adetlerimde düzenli ama şu fazla tüylenme ve kilo sorunu ben de vardı maalesef onunla beraber insülün direnci o 1ayda düzeliyor dikkat edince.Ama zayıf olanlar daha avantajlı bu konuda dediğim gibi insülün direcini mutlaka düzene koy duphaston dıye bır ılac var o adet duzensızse adetı dızenlıyor bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyor bir de inofolıc combı dıye bır folık asıt var pco’ya o cok ıyı gelıyor bıraz pahalı ama yumurta kalıtesını artırıyormus ben bayagı kullanmıstım ondan onun ıcerıgı pco’lulara özel.Bunları doktoruna sor mutlaka ona göre kullan derimEvet pcosluyum malesf fazla kilom yok ama yinede dikkat e
Evet maalesef pcosluyum kilom fazla değil ama dkkat edyrm yinedezaten kist yüzünden normalde daha kolay kilo verirken smdi daha zor oluyor
Duphastonu yeni bitirip doktora gttim adetlerim suanlik düzeldi ama yine aynı olablir dedi doktor. Bende pcosda prowomen diye bı folik asit var o iyi geliyormuş onu kullanyrmben de pcosluyum benim tüm hormon değerlerim normaldi adetlerimde düzenli ama şu fazla tüylenme ve kilo sorunu ben de vardı maalesef onunla beraber insülün direnci o 1ayda düzeliyor dikkat edince.Ama zayıf olanlar daha avantajlı bu konuda dediğim gibi insülün direcini mutlaka düzene koy duphaston dıye bır ılac var o adet duzensızse adetı dızenlıyor bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyor bir de inofolıc combı dıye bır folık asıt var pco’ya o cok ıyı gelıyor bıraz pahalı ama yumurta kalıtesını artırıyormus ben bayagı kullanmıstım ondan onun ıcerıgı pco’lulara özel.Bunları doktoruna sor mutlaka ona göre kullan derim
Femara etkili bir ilaç. Benim lh degerim 23du. Femarayla biraz zorladi ama hamile kaldim ikizlere.malesef 17 haftada duwuk yaptim ama servikal yetmezlik yuzunden. Yani yeniden denerken femara kullanmak istiyorum tekrardan. Gelmeyen adetlerim femarayla gunu gunune olurduBenimde 17 idi 16 ya düşmüş iki ay üstüne ilaç kullanmama rağmen. Şimdi doktor beş günlük bı tedavi verdi femara adında bttikten snra kontrole gdcm
Bende kullanıyorum bakalm banada nasip olur bebek sahibi olmak . Tekrar hamile kaldınız mıFemara etkili bir ilaç. Benim lh degerim 23du. Femarayla biraz zorladi ama hamile kaldim ikizlere.malesef 17 haftada duwuk yaptim ama servikal yetmezlik yuzunden. Yani yeniden denerken femara kullanmak istiyorum tekrardan. Gelmeyen adetlerim femarayla gunu gunune olurdu
Mayis ayinin 1de düşük yaptim. Acim taze daha((Bende kullanıyorum bakalm banada nasip olur bebek sahibi olmak . Tekrar hamile kaldınız mı
Yaa çok üzüldümMayis ayinin 1de düşük yaptim. Acim taze daha((
InsaAllah canimYaa çok üzüldümtekrar kalırsınız kolaylıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?