Lh yuksekligi

Birsev5396

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
71
28
8
29
Hanımlar merhaba lh değerim yüksek ve ilaç kullanmama rağmen düşmedi bugün doktor farklı bir ilaç verdi çocuk düşünüyoruz yumurta kalitesini arttırmak için tedaviye başladık. Lh yüksek olup farklı yöntemlerle düşüren oldumu aranızda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Allah kolaylık versin. En zor düşen hormon olur kendisi. Benim 23 - 25 civarı hep. Dolayısıyla pik yapmaz. Tek düşürende malesef doğum kontrol hapı. Bebek isteyende büyük bir kısır döngü Lh yüksekliği

polıkıstık overmısınız??Lh hormonu o durumda yuksek oluyor hormon düşmesını bılmem ama bundan kaynaklıysa eger fazla kılonuz varsa versın ınsulun dırencı varsa şekere dıkkat edın. Tatlı,hamur işi saglıksız aklınıza ne gelırse uzak durum akdenız tipi beslenmenız lazım.

Evet kilo çok etkili ben 1 kilo bile alınca adet olamıyorum

Evet pcosluyum malesf fazla kilom yok ama yinede dikkat e
Evet maalesef pcosluyum kilom fazla değil ama dkkat edyrm yinede zaten kist yüzünden normalde daha kolay kilo verirken smdi daha zor oluyor

Benimde 17 idi 16 ya düşmüş iki ay üstüne ilaç kullanmama rağmen. Şimdi doktor beş günlük bı tedavi verdi femara adında bttikten snra kontrole gdcm

Femara yumurta büyütme için veriliyor. Sonra çatlama iğnesi ve ilişki saati verir. Lh düşürmek için değil o ilaç

Benim de yüksek çıktı, 19 küsür şu an, pko var, biz de çocuk düşünüyoruz, 2 ayrı dr gittim, ikisi de ilaç vs vermedi, hatta test sonuçlarımı 1 dr a daha gönderdim, hepsinin dediği tek şey insilün direncini kırman lazım, beslenmene dikkat et, hareket yap vs vs, bu arada kilo fazlam nerdeyse yok ama yine de yüksek

Evet pcosluyum malesf fazla kilom yok ama yinede dikkat e

Evet maalesef pcosluyum kilom fazla değil ama dkkat edyrm yinede zaten kist yüzünden normalde daha kolay kilo verirken smdi daha zor oluyor
ben de pcosluyum benim tüm hormon değerlerim normaldi adetlerimde düzenli ama şu fazla tüylenme ve kilo sorunu ben de vardı maalesef onunla beraber insülün direnci o 1ayda düzeliyor dikkat edince.Ama zayıf olanlar daha avantajlı bu konuda dediğim gibi insülün direcini mutlaka düzene koy duphaston dıye bır ılac var o adet duzensızse adetı dızenlıyor bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyor bir de inofolıc combı dıye bır folık asıt var pco’ya o cok ıyı gelıyor bıraz pahalı ama yumurta kalıtesını artırıyormus ben bayagı kullanmıstım ondan onun ıcerıgı pco’lulara özel.Bunları doktoruna sor mutlaka ona göre kullan derim

Duphastonu yeni bitirip doktora gttim adetlerim suanlik düzeldi ama yine aynı olablir dedi doktor. Bende pcosda prowomen diye bı folik asit var o iyi geliyormuş onu kullanyrm

Benimde 17 idi 16 ya düşmüş iki ay üstüne ilaç kullanmama rağmen. Şimdi doktor beş günlük bı tedavi verdi femara adında bttikten snra kontrole gdcm
Femara etkili bir ilaç. Benim lh degerim 23du. Femarayla biraz zorladi ama hamile kaldim ikizlere.malesef 17 haftada duwuk yaptim ama servikal yetmezlik yuzunden. Yani yeniden denerken femara kullanmak istiyorum tekrardan. Gelmeyen adetlerim femarayla gunu gunune olurdu

Bende kullanıyorum bakalm banada nasip olur bebek sahibi olmak . Tekrar hamile kaldınız mı

Arkadaslar lh hormonum adetin 2.gunu 10.38 12.gunu 16.81 17gunu 13.77 ckti ogun yumurtam catladigini soyledi doktor fakat 21.gun progesteron 10.44 cikarken lh degerim 18.01 e yukselmis boyle bir sorun yasayan varmi acaba lh degerini nasil dusurebilirim birde lh yuksekligi hamile kalmaya engelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…