Libidom düşük

tunamega

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
176
22
318
Eskişehir
Merhabalar herkese,
2 ay sonra düğünüm var ve benim libidom çok düşük. Geçen sene kist sebebiyle bir yumurtalığım alındı. Bu sebeple midir diye düşünüyorum ama östrojen hormonunu diğer yumurtalık tamamlıyor diyor doktorlar.
Ekstra bir ilaç vs kullanmıyorum.

Bunun evliliğimde de sorun olacağını düşünüyorum. Eskiden böyle değildim son 1 senedir bu şekilde.
Bir çözümü var mıdır? Veya yumurtalığım olmadığı için mi bu haldeyim? Bilgisi olan var mı?

Değerlerine baktırdın mı? Hormon ve vitamin eksikliği de düşüklük yapabiliyor

Herhangi bir sorun yok deniliyor her kontrole gittiğimde. Ama özel olarak libidom düşük diye sormadım çekindiğim için.

Merhabalar herkese,
2 ay sonra düğünüm var ve benim libidom çok düşük. Geçen sene kist sebebiyle bir yumurtalığım alındı. Bu sebeple midir diye düşünüyorum ama östrojen hormonunu diğer yumurtalık tamamlıyor diyor doktorlar.
Ekstra bir ilaç vs kullanmıyorum.

Bunun evliliğimde de sorun olacağını düşünüyorum. Eskiden böyle değildim son 1 senedir bu şekilde.
Bir çözümü var mıdır? Veya yumurtalığım olmadığı için mi bu haldeyim? Bilgisi olan var mı?
Eskiden boyle degilse belki dugun stresi ile alakalidir. Evet evlilikte sorun oluyor cozumunu bu calisin, karsi tarafin da beklentisi onemli.

Back
X