Lida hapı

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Arkadaslar 55 kiloyum 15 kilo vermek istiyorum. 1 yıldır uğrasiyorum ama zayıflayamadim denemediğim yol kalmadi. Lida diye bir hap duydum ve arastırdim çok etkiliymis. Hala üretiliyo mu , satılıyo mu yada? 15 yasindayim ama kullanmam çok mu sakıncalı? Zayıflamayi herseyden çok istiyorum.. Yardimci olun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15 yaşıındasın 55 kilosun ve lida kullanmak istiyorsun.keşke aillene ulaşabilsekte haber versek.sakın ama sakın bunu yapma yaşın çok genç kendine vücuduna yapıcağın en büyük kötülük bu.eğer dinlemzde yaparsan yakın gelecekte ne demek istediğimi uygulamalı olarak görürsün.lida yı bıraktığın gibi bir kaç ay içinde 65 kilo olmaya hazırla kendini.artı bunun yanında hafıza zayıflığı ve başka sıkıntılar daha sanırım haberin yok bir kaç kişide bu hap yüzünden öldü.bende lida maduruyum.bunu düşünmen bile beni çok üzdü

Yeter artık ya ne bu böyle taktığın kilonu? Millet obeziteyle savaşıyor. İlla yani barışı getireyimde o mu verdirsin kilo, hayır hani fındık kırıyor bil istedim

Gerçekten ciddi bir rahatsızlık olusmucağından emin olabilsem kullanicam gerçekten çok istiyorum zayıflamayı yapmayacağım sey yok 18 yas altı olduğum için sorun olur değil mi?

Gerçekten ciddi bir rahatsızlık olusmucağından emin olabilsem kullanicam gerçekten çok istiyorum zayıflamayı yapmayacağım sey yok 18 yas altı olduğum için sorun olur değil mi?

sadece yaş olarak küçük olmanla alakalı bir durum değil.

birçok ölüm vak'ası yaşandı bu ilaç yüzünden.

ölümler ilacın en kısa sürede görülen etkileri yüzünden, daha uzun vadede ortaya çıkan yan etkileri de var; ms hastalığı gibi, böbrek yetmezliği gibi, karaciğerin iflas etmesi gibi.

bir ilaç bu kadar kısa sürede insana nasıl kilo verdirebilir?

tabii ki kalbi normalde hızlı çalıştırarak, hormonların çalışma düzenini alt üst ederek, metabolizmayı çok çok hızlandırarak.

ben senden kat be kat kiloluyum ama emin ol bin yıl böyle kalacağımı bilsem ilaca başvurmam.

kaldı ki daha 15 yaşındasın, hızlı bir metabolizman var.

diyetisyen desteği ve sporla hepimizden çok çok daha kolay kilo verirsin.

Back
X