- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Arkadaşlar bu çayı kullanıp sonuç alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu çayı kullanıp sonuç alan var mı?
Bu arada ben ikinci kavonoza başladım yenısı gelene kadar 1 hafta aralık oldu. Şuanda hazırladık sogumasını beklıyorum içmek için . Düzenli kullanmak gerekıyor sanırım etkısını görmek için. Açıkcası benim umudum yoktu. Bir çayın kılo vermeye etkısının olabılecegını düşünmüyordum.
Bu arada sık lavaboya çıkarma gıbi bir etkısı yok söyleyeyım.
Merhaba hala kullanıyor musunuz çayı?ben bugün başladım kullanmaya kaç kilo verdiniz toplamda?
Selda kusura bakmayın atlamışım yaa şimdi görünce cevaplamak istedim. Cevabın için çoook sağol. Ben bitiremedim midemi aşırı bulandırdı bi süre sonra kokusunu aldığımda tüğlerimi diken diken ediyordu :)Senin için cevap yazdım forum a bakar mısın
Ben 4 kilo verdim 10 gün sonunda bıraktım çünkü tadından dolayı midem bulanmaya başladı. Aşırı iştah kesiyo evet ama beni çok mutsuz ediyo bi tuhaf etti beni psikolojik olarak. Dedim kullanamıycam ben bunu. Ama herkeste aynı etkiyi sağlıycak diye birşey yok. Ama net olarak söyleyebilirim. İştah kapatıyo
İnşallah kilo verirsin yani bence verirsin kilo içebildiğin sürece hapıda varmış bidaha alıcak olursam onuntercih edicemEvet tadı pek iç açıcı değil limonla falan yumuşatılabilir belki bakalım bende nasıl etkiler yapacak