• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

light m tas frn m?

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
41
Almanya
lülülülülülüSIMDI HERKEZ ELINI VICDANINA KOYUP DOGRU SÖYLESIN partneriniz light erkekmi yoksa tas firinmi???benimki genelde ikisinin ortasi ama zamanlama kötü light olacagi yerde tasfirin olur,ikisinin ortasini nbulsa ikiside kabülüm yani light olmasinin zarari (cok) yok sacimdan tutp emretmesin yeter kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey

benim aşkım ne light ne de taş fırın.. bi erkek bu iki kavramın ortasını bulmalı. benimki de bulanlardan.. opuyorumnanaktan

benımkıde ıkısının ortası..acıkta dengesız bu konuda abuk subuk seylere tas fırınlık yapar ızın vermez ya da kabul etmez dedıgım seylere de lıghtlık yapar kafamçokkarıştı

ıkisinin ortası ama bazen bu dengeyi koruyamadığı oluyo ben light olmasını isterdim çünkü bazen bu taş fırın halleri çekilmez olup beni çileden çıkarabiliyor:kızgın:

benim sevgilim oldukça lightdir =)) seviorum ya o huylarını.. kıskanmaz gereksiz yere.. kısıtlamalar getirmez.. masumdur bebek gibidir.. kedidir kedi =))) bi iki defa aslana dönüştü çok korktum valla =)) çok nadirdir o da.. ve ben mutlaka damarına basmışımdır.. bi kere oturuoduk saat geç olmuştu onun işi vardı markete gidilmesi gerekiodu ben gidim cnm dedim bi kadir inanır bakışı attı bana otur oturduğun yerde ben varken sana mı düştü gecenin bi yarısı markete gitmek dedi =))) beceremio gerçi maçoluğu hiç yakısmıo ona =))

benm sevgilim tam light sayılmaz ama o tarafa daha yakın

taş fırın malesef. dediğim dedik milim şaşmaz bildiğini okur. aman zaten ayrıldık sanırım artık başkasının taş fırını olur:(

Back
X