- Konu Sahibi likeavirgin
-
Inş devamı gelır cnm bende dün başladım diyete kolay gelsın hepimize
Azimliyim hirsliyim :) ama teyzem az once moralimi bozdu yaklasik 1 aydir b fite gidiyordum zayiflamamissin ustune kilo almissin dedi.Daha da hirslandim yarin yediklerime daha cok dikkat edecegim ve pilates topumu da alacagim.umarim ikimiz de istedigimiz kilolara duseriz :)
azimliyim hirsliyim :) ama teyzem az once moralimi bozdu yaklasik 1 aydir b fite gidiyordum zayiflamamissin ustune kilo almissin dedi.daha da hirslandim yarin yediklerime daha cok dikkat edecegim ve pilates topumu da alacagim.umarim ikimiz de istedigimiz kilolara duseriz :)
inş cnm ama ben bıraz önce gıttı sütlü tatlı yedım pis boğaz ben
yanlış anlamada yediklerin biraz fazla değil mi? :26:
Irmik tatlisi yapacaktim diyette oldugumu cok guzel hatirlatiyorsunuzyersen tatlıyı doğurursun hakkıyı
inş cnm ama ben bıraz önce gıttı sütlü tatlı yedım pis boğaz ben
amanda aman benım handemde burdaymıs napıyon kız dıyettemısın halayersen tatlıyı doğurursun hakkıyı
aaa olmadi bucanimiz sagolsun yine de fazla kacirdik birakalim filan demezsek biz kazaniriz :)
yeme tatlı falan kötü şeyler onlu-arIrmik tatlisi yapacaktim diyette oldugumu cok guzel hatirlatiyorsunuzgidip bir un yada irmik helvasi kavurmamak icin tutuyorum kendimi
amanda aman benım handemde burdaymıs napıyon kız dıyettemısın hala
aman yapma cnm yaparsan yenıYO Valla aksama kadar nede guzel gıttmıstım hep eşim gırdı kanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?