likeavirgin'in günlüğü

likeavirgin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
8
0
6
35
Tekirdağ
Bazi hikayeleri okuyunca dayanamadim, foruma kaydoldum.Kisacasi kendimi tanitayim bayanlar,18 yasinda sirin bir universiteliyim.cocuklugumdan beri tombul sayilirdim.simdi boyum 167 ve kilom 71.gecenlerde arkadasimla konusuyordum telefonda, bana arkadasim dedi ki 'bizim sisko ilayda bile zayifladi, sen zayiflamadin.puu sana'arkadasim hakliydi.nasil oldu bilmiyorum ama, onunla iddiaya girdik.on bes tatile kadar 60 kilo olursam bir gun boyunca kolem olacak ve ne istersem pisirecek.eger o kazanirsa ben ona hizmet edecegim cok azimlendim saka bir yana.Yediklerimi gunluk olarak tutarsam yaptigim hatalari daha iyi gorecegimi dusunuyorum.Yarin da basliyorum.Sizler sahitlerim olun, isteyen varsa bana eslik edebilir ama mumkunse gun be gun yazabilecek olan arkadaslar olsun.sevgiler kadinlar kulubunun muhtesem bayanlari :)

20/11/2013 kilo=70

SABAH
2 kibrit kutusu buyuklugunde peynir
6 siyah zeytin
bir avuc roka
orta parmagim buyuklugunde normal ekmek

ARA
cubuk kraker (butun ara ogunlerimi arkadaslarimla paylastim)
light misir patlagi

OGLE
mercimek corbasi
etli turlu
bulgur pilavi
meyve suyu

ARA
2 paket diyet biskuvi (yine 3 kisi paylastik)
2 kuru incir

AKSAM
1 kase corba
3 tavuk budu
1 dilim kepek ekmek
1 yudumcuk kola

bugun spor yapmadim ama ilerideki gunlerde pilates topu alip sabahlari haftada 3 gun pilates yapacagim, hafta ici her gun de jillian fakat bu hafta vizelerim basliyor.vizelerden sonra daha bicimli bir programim olacak diye umut ediyorum :)

Inş devamı gelır cnm bende dün başladım diyete kolay gelsın hepimize

Inş devamı gelır cnm bende dün başladım diyete kolay gelsın hepimize

Azimliyim hirsliyim :) ama teyzem az once moralimi bozdu yaklasik 1 aydir b fite gidiyordum zayiflamamissin ustune kilo almissin dedi.Daha da hirslandim yarin yediklerime daha cok dikkat edecegim ve pilates topumu da alacagim.umarim ikimiz de istedigimiz kilolara duseriz :)

yanlış anlamada yediklerin biraz fazla değil mi? :26:

inş cnm ama ben bıraz önce gıttı sütlü tatlı yedım pis boğaz ben

yanlış anlamada yediklerin biraz fazla değil mi? :26:

Normalde bu kadar yemezdim bugun sadece aksam fazla kacirdim ogle yemegini okulda yiyorum 1000 kalorilik bir menu oluyor onun ekmegini yemiyorum standart olcu hepsinden bir kepce.ara ogunler fazla gibi duruyor da aldigim 2 paket biskuvinin de sadece 2 tanesini yiyebildim zaten bir pakette 4 tane var sagolsun arkadaslarim uzerinde diyet yazan her urunume ortak oluyorlar aksam yemegini ve ara ogunleri kendim yapmaya zaman bulamadim onu duzene oturtursam etki gormeye baslarim cunku normalde bu saydiklarimin cok daha fazlasini tuketiyordum gun icinde

Son düzenleme:
aman yapma cnm yaparsan yenıYO Valla aksama kadar nede guzel gıttmıstım hep eşim gırdı kanıma[/QUOTE]

Ben de aksam yemegini fazla kacirmisim midem bulandi hep bu aksam yemekleri yuzunden kilo aliyorum eve 7 de gelince hem cok acikmis oluyorum hem de gec yiyorum

Irmik tatlisi yapacaktim diyette oldugumu cok guzel hatirlatiyorsunuz gidip bir un yada irmik helvasi kavurmamak icin tutuyorum kendimi
yeme tatlı falan kötü şeyler onlu-ar
amanda aman benım handemde burdaymıs napıyon kız dıyettemısın hala

aman yapma cnm yaparsan yenıYO Valla aksama kadar nede guzel gıttmıstım hep eşim gırdı kanıma

küsüm ben sana seni yakaıyım die geldim kaçmışın yine
şişko dedin bana
ne güzel 70 olmuştum 3 kilo almışım yine:26:
evi taşıdım 1 ay önce hırsız girdi bana kaynanamın yanndayım şimdi
of anlatcak çok şey varda görüşemiok yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…