( Liken) Bilginiz var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtfclr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mtfclr

Ziyaretçi
liken hastalıgı var bende bu konu hakında bilgisi olan benimle paylaşırmı ben çare bulamadım da
kaydirigubbakcemile5

bende de var. Neredeyse 1 yıldır, gövdemin farklı yerlerinde, kaşıntılı.... Dr a gittiğimde losyon, antihistaminik hap ve kortizonlu bir merhem verdi. Artık kaşınmıyor ve merhem sayesinde izler de bayağı yokoldu

Bende de çıktı bu hastalık stresten oluşuyormuş herşeyi denedim dr gittim merhem falan verdi şimdi kaşıntılar durdu ve rengıde kaybolmaya başladı ayak bıleklerım ve kol bıleklerımde oluşmuştu sanırım biraz sabırlı ve stresten uzak durmak gerekıyor 6 aydır var ama şuan iyiyim geçiyor sabır sabır sabır üzülmek yok arkadaşım kendı kendının doktoru olacaksın

off yaa bı bu eksıkmıs gıbı lıken ruber planus olmusum bende
krem ve hap verdı kortızon ıcern bıseyde kullanmak ıstemıyorum ama napıım kullancam artık sizler tedaviye baslamıssınız lekeler geçtımı barıı ılacı kullanınca kızlar

eşimde de oldu...doktor orayı kazıyıp aldı hem inceleme yaptırırz, hem de bişey kalmasın dedi...inceleme sonucu liken çıktı...müthiş kaşıntısı vardı...bünyenin kendi kendine yaptığı bir hastalık dedi...başka yerlerde de olabilir ya da hiç olmayabilir demişti...

bende kaşıntı yok ama el bılegımde bırkac tane lekesı var kucuk kucuk kabarcıklar bıraraya gelmıs sekılde kotu gorunuyor doktor sıtresten uzak durmamı soyledı :)) nasıl olcaksaa

hala arkdaşlar çare bulamadım
kortizon kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı bitkisel çözüm bilen varmı

arkadaşlar bendede bu hastalık var ama adı liken niditus muş doktor öyle dedi ama bana herhangi bir krem yada ilaç vermedi.bende kaşıntı yok ama gün geçtikçe vücudumun heryerine yayılıyor delirecegim yaaaa:(((((((((((

Back
X