• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

liman mısınız gemimi?

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
bazı insanlar , vardır ,hep liman olurlar, herkes yardım bekler ,başlarına bir şey gelse hep sığınılacak liman onlardır , o gemiler için o denli güven verirler ki başka yoller başka limanlar aramazlar bile o hep oradadır hep açar kıyılarını fırtınalardan devrilip batmaktan hep korur sorgusuz gemileri...bazı gemiler vardır hava fırtına kar , gösterir ama !onlar yine açılır gider , batacağını bile bile soralım kendimize yaşadığımız ,sürece gemimi olduk , yoksa birileri hep bizemi ,sığındı güvenli bir liman olduk başkalarına daima .........:tomato:

liman oldum hep.
gemi olmayı beceremedim.
hele ki güzellikleri alıp giden bir gemi olmak aklımın ucundan geçmedi.
hep fikrim soruldu.
fikrim alındı.
hatta bazen fikrim çalındı.

fakat şu var ki;
liman daha güçlüdür.
her tür gemiden...

hiç gitmesini bilemedim. hep sakin kuytu bir limandım..

derdi olan sıkılan dinlenmek isteyen geldi iyileşen yeni ufuklara yelken açtı gitti..
bazılarının demir atmasını ben istedim bazılarının demirini kestim...

hayat...dalgalı deniz gibi. yeri gelir liman yeri gelir gemi olursun.

duruma göre değişkenliklerım oldu ama totale bakarsak kocaman bır gemiyim küçük bi iskele liman bile değilim:)

kocaman kocaman gemileri ağırladım hepsinden daha büyüktüm..bazen küçücük küçücük açıldım korksamda ufak bir gemi gibi..ama gemi olmak bana göre değil,liman olarak daha huzurluyum..

heplımanım aıleme cevreme karsı hep..herkesın soluklandıgı agladıgı ısyanlarda haykırıslarında dınleyen bı lıman..hep cozum arayan gemılerım batmasın dedıgım bı lıman..

zaman gelir liman, zaman gelir gemi oluyor insan.
ama ben gemi olsam bile genel olarak kendi limanıma sığınmayı tercih ediyorum.
"beni bir ben bilirim, birde yaradan"

Kendimi bildim bileli limanım... bi kaç kere yavvv ben de gemi olayım nolur dedim, her seferinde karaya oturdum... ben kim gemi olmak kim... varsa yoksa güçlü ol, güçlü ol, güçlü ol... aferin....

Kendimi bildim bileli limanım... bi kaç kere yavvv ben de gemi olayım nolur dedim, her seferinde karaya oturdum... ben kim gemi olmak kim... varsa yoksa güçlü ol, güçlü ol, güçlü ol... aferin....
bende hep liman olanlardanım , arkadaşım benim söylemek istediğimi tek cümle ile özetlemişsin .sen becerirsin aslansın ,yaparsın ver gazı ver gazı ,bir gün gemi olmak istesem de sığınacak bir liman bulamadım ,azıcık bencil olmak lazım hayatta !:kızgın:

Back
X