limitsiz özel sigorta ile dogum yapanlar

merhaba doğum sigortası yaptırmak istiyorum mvcut sigortam yapı kredi sigorta 1500 tl primi var doğum için cok az değil mi ne yapacğaımı bilemiyorum.
diğer yandan da alianz 100 de 100 doğumu karsılıyor ve 6 ay sonra hamile kalabilirsen kal diyor

bende yeditepe ünv hast doğum yaptım genel yaşam doğum limitsiz di hastaneden 86 tl ödeyerek çıkdım. banada süpriz oldu ben bebek için 1000 tl öderiz diye düşünüyodum ama öyle olmadııııı

ben de limitsiz allianz sigortaliyim.. dogumu acibademde yapicam kismetse... dogum nasil olursa olsun butun giderleri karsiliyor.. yalniz bebek 14 gun police kapsamina alinmadigi icin bebegin dogduktan sonra yapilan testleri icin bir paket hazirlamislar onun parasini oduyorsun,, o da 800 tl falan..suit oda istersen onun icin de gecelik 310 tl veriyorsun

merhaba arkadaşlar,ben de seneye doğum düşünüyorum,sigorta şirketleriyle görüşüyorum limitisiz sağlık sigortasını yapıkredi ilk yıl 2,500 2.yıldan itibaren doğum teminatı limitsiz ile 7,100 dedi..çok değilmikafamçokkarıştı

bende yapı kredi sigortalıyım ve şuan 19 haftalık hamileyim..
temmuzda sigortamı yenileyeceğim ve ağustosta bebeğim dünyaya gelicek nasipse.erken gebelik oldu biraz ama allahtan karşılıyor doğumumu.
bebek masrafları diye birşey olduğunu duymamıştım hiç daha önce ve aynı zamanda limitsiz doğum masraflarının karşılandığını da bilmiyordum.yani sigortacım bahsetmedi bana bundan hiç.bu konuda bilgileri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ....

sağlık sigortası ile ilgili bilgi almak isterseniz bana 0530 940 56 43 no lu numaradan ulaşabilirsiniz. Yapı Kredi Sigorta genel müdürlükte çalışıyorum.

Ben yapı kredi sigorta genel müdürlükte görev alıyorum bana 0530 940 56 43 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Ezgi :)

Allianz optimum sağlık sigortam var; doğum masraflarını limitsiz karşılıyor. Şu an hamileliğin erken safhasında olduğumdan ne hastaneye ne de sigorta firmasına sormadım ama, Acıbadem Maslak'ın doğum paketindeki tüm kalemler karşılanıyor mu? Suit oda, Oda susleme, kuafor vs gibi hizmetlerin yer aldığı bir doğum paketi var mesela? Bunu limitsiz sigorta kapsıyor mu? Bilen, tecrübe eden var mı? Paylaşımda bulunursa sevinirim, teşekkürler.

MERHABA ACIBADEM SİGORTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞIYORUM BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM.

MERHABA ACIBADEM SİGORTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞIYORUM BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM.

Teşekkür ederim, Acıbadem Sigorta ayrı bir sigorta poliçesi/hizmeti oluyor sanırım? Tüm özel sigortalıların durumlarını/sorularını da kapsıyor musunuz? Bilgi almak isterim bu konuda evet, kısaca özet olarak yazarsanız, diğer üyeler de bu paylaşımdan faydalanabilir aslında. Güzel olur.

Back
X