• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limon-sarimsak kurunden sonra gelen bebegim

tubamete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
31
1
36
Afyon
4 yildir ikinci cocuguma hamile kalamiyordum esimde varikosel vardi bana da polikistik over var demislerdi mayista tup bebek tedavisi dusunuyorduk bir akrabamin bu kurden sonra hamile kaldigini duyunca ben ve esim ictik su an 2 aylik hamileyim bu siteden cok bilgi aldim bunu paylasmayi da bir borc bildim onun icin paylasiyorum Rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikla bebegine kavustursun

gözünüz aydın darısı tüm isteyenlere olsun inş. bu kür nasıl yapılıyo ve neye iyi geliyor aydınlatırmısınız bizi

Tubamete tebrik ederim darısı bizim başımıza, kürüm nasıl uyguladın biraz bahsedermisin....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4 yildir ikinci cocuguma hamile kalamiyordum esimde varikosel vardi bana da polikistik over var demislerdi mayista tup bebek tedavisi dusunuyorduk bir akrabamin bu kurden sonra hamile kaldigini duyunca ben ve esim ictik su an 2 aylik hamileyim bu siteden cok bilgi aldim bunu paylasmayi da bir borc bildim onun icin paylasiyorum Rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikla bebegine kavustursun

Tubanete tebrik ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim aynı sorunlar bizde de var kürün tarifini verebilirmisin ameliyattan önce denemek istiyorum

Tebrik ederim canim.allahim insallah olmayanlarada nasip edr.
Birde bu kuru nasil yapiyosun onuda Yazip bizleri aydinlatirmisin lutfen !

slm canım Allah bagıslasın tebrikler...bende pko esimdede varikosel var.esin amelyat oldumu?nasıl yaptınız bu kürü canımesinde sende berabermi içtiniz kac ay yaptın???

bende ayın 15 inden beri içiyorum bende pko luyum ama bebek için içmiyordum genel sağlık içinde çok faydalı zayıflamaya ,kalp damar rahatsızlıklarına romatizmal rahatszılıklara ,şekere ,tümöre iltihaba vesaire vesaire tonla faydası var .2 litre limon suyuna 40 diş soyulmuş ezilmiş sarımsağı koyup 20-25 gün ışıksız bi yerde hergün çalkalamak koşuluyla bekletiyosunuz sonra hergün yarım çay bardağı içebilenler bir çay bardağı kahvaltıdan yarım saat önce falan içiceksiniz .konu sahibi siteye girmiyo sanırım ama bu kürü kaç kez tekrarladı bende merak ettim

Back
X