- Konu Sahibi miniktavsan
-
Faydası var mı cidden ? Hangi bölgelere kullanıyorsunuz azaltıyor mu tüyleri ? Ve yakmıyor mu ya :/bu arada losyon kullanmasan daha iyi olur limon ve tuzun etkisini alabilir en iyisi üç gün bittikten sonra losyonu kullanman,bende öyle yapıyorum hem bakım oluyo hemde batıkları engellemiş oluyorsun.....
Koltuk altına acı vermiyor muu ?Bana da kuaför önermisti tamamen bitmiyor ama inceltiyor agda yada epilasyonla aldiktan sonra uyguluyorsunuz jiletten sonra falan ise yaramiyor. Ben koltuk altima kullaniyorum hem daha az terliyor :) genit bölgemde sıklıkla kullanamiyorum bazen cok aci verdigi icin dayanamadigimdan :)
Hafif bi aci oluyor ama saniyelik hemen geciyor genit bölgede kullanirken de cok bi aci olmuyor ama bazen bazi agdanin sicakligindan dolayi tahrişlerde falan aciyor onun disinda genital bölgede de aci saniyelik sürüyorKoltuk altına acı vermiyor muu ?
faydası tam olarak nedir ??bende bacaklarımda kullanıyorum ve koltuk altında ,ewt biraz yakıyo ama saniyelik bişey hemen geçiyo
ben faydasını gördüm canım ince tüylerim çıkmamaya başladı diğerleride oldukça inceldi düzenli olarak kullanılırsa gerçekten işe yarıyo..
Ben doktor eldiveniyle alıyorum genital bölgeyi önce bir üst kısmında denerim çok yanarsa yapmam :) bu kadar basit yöntemi umarım yapmaktan üşenmem ve sizlere olduğu gibi inşallah bana da faydası olur :)Hafif bi aci oluyor ama saniyelik hemen geciyor genit bölgede kullanirken de cok bi aci olmuyor ama bazen bazi agdanin sicakligindan dolayi tahrişlerde falan aciyor onun disinda genital bölgede de aci saniyelik sürüyor
Ayy eldiven acitiyor bide bazilari iyi olmuyor iyi almiyor yani belli bi marka tutturamadim eldivende :)Ben doktor eldiveniyle alıyorum genital bölgeyi önce bir üst kısmında denerim çok yanarsa yapmam :) bu kadar basit yöntemi umarım yapmaktan üşenmem ve sizlere olduğu gibi inşallah bana da faydası olur :)
çok teşekkür ederim. haftasonu bir deneyeyim o zaman :) acısı önemli değil de. kuruluk yaparsa diye endişelenmiştim limon :)ben kullanıyorum canım ,epilasyondan sonra günde iki defa, ilk üç gün kullanıyorum sonrasında kullanmıyorum bende herhangi kuruluk yapmıyo hatta yumuşacık oluyo,tuz limon oranını da göz karı yapıyorum mesela bir limona 1 çay kaşığı tuz koyuyorum o şekilde kullanıyorum...
Marka farkediyor muymuş ? Ben alıştım çok acıtmıyor her seferinde de aynı alıyor hiçte dikkat etmedim markasınaAyy eldiven acitiyor bide bazilari iyi olmuyor iyi almiyor yani belli bi marka tutturamadim eldivende :)
Evet canim marka fark ediyor bazilari daha küçükleri bile aliyor baİlari almiyor yada kiriyorMarka farkediyor muymuş ? Ben alıştım çok acıtmıyor her seferinde de aynı alıyor hiçte dikkat etmedim markasına
Hadi ya bilmiyordum canım şimdiye kadar kullandıklarımda öyle bir sorun yaşamadım teşekkür ederim bilgin için :)Evet canim marka fark ediyor bazilari daha küçükleri bile aliyor baİlari almiyor yada kiriyor
Rica ederim tatlim :)Hadi ya bilmiyordum canım şimdiye kadar kullandıklarımda öyle bir sorun yaşamadım teşekkür ederim bilgin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?