limonun mucizesi

pisipapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
30
3
98
arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım.limonun faydasını size bildirmek istedim.ilk önce bacaklarınızı epilatörle alıosunuz.bu işlemi banyoda yapın.we önceden limonu bi kaba sıkın.bacaklarınızı aldıktan snra çeşmeyi açın we limonun suyunu aldıqınız yerlere sürün çq yakıcak ama deqicek.snra sıkn dişinizi we dayanamadqnz an sürdüqünüz yerleri soquk suyla yıkayın.qerçekten çq işe yarıo.limon tüyün kökünü yakıomuş.denizdeyken 3-4hafta boyunca bacaklarımı almadım.qerçekten mucize bişe.eqer yakar die korkarsanız we cesaret edemezseniz.awonun tüy azaltmaya yardımcı losyonuyla limon suyunu karıştırabilirsiniz.bu biraz dha az yakıcaktır.bn çq memnun kaldım.sizde mutlaka deneyin.iyi paylaşımlar.tüysüz qünler dilerim....:teytey:

bn teşekkür ederim canm.mutlaka denicem.peki bu nane çayını sürüyomuyuz içiyomuyuz.yqsa limon,tuz we nane çayını karıştırıpmı sürüyoruz.bunuda açıklarsan sewinirim.sewqiyle kal....

önce limon,sonra tuz sürülüyor.ama kurudukça tekrarlanması gerekiyordu ve 3 gün su değdirilmiyordu sanırım.linkte ayrıntılı anlatımı vardır yanlış söylemiş olmiym ben.nane çayı da içiliyor canım.başarılar sana tüy savaşında:lepi:

walla canm bn denedim bnde işe yaradı çq memnun kalanlar war.herkste deqişik sonuçlar qösterebilir.bn paylaşmak istedim.bide tala karınca yumurtası yaqı war bide onu dene bakalım.bn dha denemedm.limonu da 1 yıldan beri kullanıom.tüylerimi aldıktan snra azar azar çıkınca hep yaptım.azaldı.sabır qerektiren bi iş.tüysüz qüzel qünler snle ossun...:d

ya bu sadece agda için mi geçerli ben jilet ile temizleniyorumda bi faydası olurmu şimdiden teşekkürlerCADIARZU

nedemek canm sizlere bi faydam olucaksa ne mutlu bna.sonucu bna bildirirsen memnun olurum.tüysüz qünler sennle ossun.sewqiyle kal....

bi faydası olucaqnı zannetmiyorum.çnkü jilet tüyleri kökünden almıo.bide çk fazla çıkartıo.ama epilatör yada aqda yaparsan faydasını qörebilirsin.sewqiyle kal.

kızlar ben de deniycem bu yöntemi çok saolun ama bişey sorucam limonu ve tuzu sürdükten sonra ne kadar bekletmek gerekir hemen yıkarsak etkisini kaybedermi acaba yıkamadan da olmaz :))

mrb arkadaslar ben formunuza yeni üye oldm ama uzun zamandr yazılarınızı takip ediodm 3 aydır limon tuz ve nane formlunu uyguluorum gercekten sonuc güsell azalma kesnlikle oluohihoyyyt denemenizi tavsiye ederim

hoşqeldin canm.burası paylaşım açısından çq qüzel bi yer.iyi yapmışsın üye olmakla.zaten deneyenlerin yüzde 90 ı çq memnun limondan.bn sadece limon uyquluyorum.bazende awonun tüy azaltmaya yardımcı losyonu ile birlikte kullanıom.qerçekten muhteşem bişe.tuz we naneyide epaq arkadaşımdan duydum.denemeye başladım.birlikte kullanıldıqında qerçekten inanılmaz sonuçlar doqurdu.basit wede masrafsız bi yöntem.paylaşımın içn çq saol.sewqiyle kal.qörüşmek dileqiyle....kaydirigubbakcemile5

mrb kizlar. bende bi ara limon ve tuz kullandim gercekten faydasi var tuyleri inceltiyor.ama ben limon tuz ve karbonati karistirip suruyordum bacaklarima lekelerede iyi geliyordu. bu ara kafayi dolunaya ve idrara taktimdelikafadulden yok edicem bu tuyleri ins:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…