Lina mı Akropol mu?

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
arkadaşlar ankaradayım 15 haftalık hamileyim hem gebelik takibi hemde dogum için nereyi önerirsiniz tecrübelerinize ihtiyacım var vede linada dogum yokmu öyle bişey duydum yardım edin lütfen:44:

canım akropol ü bilmiyorum ama lina da doğum yok. Yani oranın doktorları HRS hastanesi ile anlaşmalı doğumu orda yaptırıyorlar.Doğumu doktorun yaptırıyor. Linayı çok övüyorlar ben de iki kez gittim. Gerçi henüz hamile değilim ama hamilelik öncesi tetkik için gitmiştim. Benim gördüğüm biraz kalabalık olduğu. Ama doktoru akşam bir kez aramıştım bi sıkıntım olmuştu. Telefonu hemen açtı. Sakin bir doktor insanı rahatlatıyor, ama dediğim gibi pek zaman ayıramadı bana. Ben bunu da kendisine söyledim, çok şey konuşmak için henüz çok erken dedi. Ama şunu net söyleyebilirim çok seri.Ben bu özelliğinden dolayı onunla doğum yapmayı isterim. Çünkü doğumda el becerisi ve serilik de çok önemli. Biraz da nazını çeker gibi. Çünkü ben birkaç doktora gittim çok sertti tipleri. Rutine binmişti bazı şeyler onlara muayene bile olamadım korkudan. benim gittiğim doktorum adı, şükran çakmak.
Bilmiyorum tabii birde gebelikte gitmek lazım. Ama onunla doğum yapanlar çok memnun kaldığını yazmış. Sen gidersen buradan paylaşırsan biz de takip ederiz

Son düzenleme:
Renknaz teşekkür ederim benimde tercihim lina olacak gibi akropol uzak ve ters kalıyor bana benim için önemli olan dogum kontrollerimi şuanda zübeyde hanımda yaptırıyorum ordanda çok memnunum dogumdan tırstıgım için özeli düşünüyorum gittigim zaman yazarım fikrimi

Ben de Linayı ve Doktorum sn.Şükran Çakmak'ı internetten bulanlardanım.
Hamileliğim boyunca arkadaşın dediği gibi nazımı çok çekti.Benimle bir anne /abla şefkatiyle ilgilendi.
Doğumumu HRS de yaptık.Doğumda da hamileliğim süresince oldugu gibi kendimi güvende hissettim.Hiçbir korku endişem olmadı.Riskli bir hamilelik geçirip bebeğim sonunda tehlikeye girdiği için apar topar sezeryana karar verildiği halde.Sonuna kadar Şükran hocama güvendim.Güvenim boşa çıkmadı.
Doğumum da çok rahat oldu.Sonrası da çok iyiydi.Sezeryan sıkıntısını hiç çekmedim.Sezeryan sonrası herişimi kendim yaptım bebeğime ben baktım her ihtiyacını ben karşıladım.
Linaya gideceksen/gidiyorsan sakin ol kendini doktorların ellerine bırak herşey güzel olacak.Minik bebeğine sağlıkla hayırlısıyla kavuşmanı dilerim.
(Geçen sene bu zamnlarda o kadar sık Şükran Hocamla görüşüyordum ki bu havalar bana o günleri hatırlatıyor.bebeğime bakıyorum şimdi kocaman:) darısı başına)

SINEMSE t.ederim bende linaya güzin hanıma gidiyorum şükran hanım çok yogun oldugu için ilk randevumu güzin hanımdan aldım çok memnunum güzel ilgileniyor dr hastane temiz hemşireler çok iyi şimdilik herşey çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…