- 28 Haziran 2022
- 87
- 11
- 8
- 38
- Konu Sahibi Whiteblackblackblack
Arkadaşlar merhaba,Linea çizgisi denen çizgi ne zaman ortaya çıkar?
Hamile değilken de görülebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Ayda çıkıyor hamile olmasanda oluyor diye biliyorum hormonlarla ilgili sanırımArkadaşlar merhaba,Linea çizgisi denen çizgi ne zaman ortaya çıkar?
Linea çizgisi dediğiniz kuruma çizgisi miArkadaşlar merhaba,Linea çizgisi denen çizgi ne zaman ortaya çıkar?
Yok değil .Hamilelik sürecinde göbeğin altından başlayıp yukarıya doğru devam eden kahverengi çizgi.Linea çizgisi dediğiniz kuruma çizgisi mi
4. Ayda çıkıyor hamile olmasanda oluyor diye biliyorum hormonlarla ilgili sanirim
Teşekkürler4. Ayda çıkıyor hamile olmasanda oluyor diye biliyorum hormonlarla ilgili sanırım
Sanırım çünkü sadece kadınlarda değil erkeklerdede oluyorTeşekkürlerben de bir şeyler okudum ama hormonlarin fazla salgılanması mi acaba?
Sanırım çünkü sadece kadınlarda değil erkeklerdede olu
Hamile degilim kendimi bildim bileli gobegime dogru o cizgi var ve belirgin sekildeArkadaşlar merhaba,Linea çizgisi denen çizgi ne zaman ortaya çıkar?
Benimki yeni çıktı demek ki normalHamile degilim kendimi bildim bileli gobegime dogru o cizgi var ve belirgin sekilde
Hormonlardan kaynaklidir diye dusunuyorumBenimki yeni çıktı demek ki normalteşekkür ediyorum.
Umarım iyi bir şeydir hormonların calismasiHormonlardan kaynaklidir diye dusunuyorum
Degiskenlik oldugu icin surekli artis azalis gibi onunla alakalidir bi sorun yoktur benceUmarım iyi bir şeydir hormonların calismasi
Bence de bana da öyle geldi.Cok teşekkürlerDegiskenlik oldugu icin surekli artis azalis gibi onunla alakalidir bi sorun yoktur bence
Gebeliğin ilk aylarında nadirende olsa görülebilirmiş belki gebelik vardır bi test yapmanızı öneririm gebeyken ilk aylarında adet olan iki yakın akrabam varSanırım öyledir çünkü hamile olduğumu düşünmüyorum yani adetim yeni bitti zaten 4. Ayda belirliyorsa dört aydır farketmemem mümkün değilama daha önce beliren bir çizgi de değil yeni farkettim.
Adetime 14 gün kaldı o yüzden çok kararsızım biraz daha bekleyeyim bari diyorum ama çünkü şimdi çıkmaz olmuş olsa bile diye düşünüyorum kararsizligim bu sebepten oturuGebeliğin ilk aylarında nadirende olsa görülebilirmiş belki gebelik vardır bi test yapmanızı öneririm gebeyken ilk aylarında adet olan iki yakın akrabam var
Çizgi gebeliktense çıkar bence testtede etkilemiş hormonlarınızı çünküAdetime 14 gün kaldı o yüzden çok kararsızım biraz daha bekleyeyim bari diyorum ama çünkü şimdi çıkmaz olmuş olsa bile diye düşünüyorum kararsizligim bu sebepten oturu