Linea Negra

Rosinetta

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
234
5
296
İstanbul
Geçen hamileliğimde göbeğimin tepesinden en alta kadar kapkara bir çizgi vardı fakat bu hamileliğimde yok. 31. haftadayım ve en ufak bir renk değişikliği bile olmadı. Acaba normal midir?

Bende de hiç çıkmadı o çizgi.Her gün kontrol ederdim çok isterdim çıksın diye nolcaksa çıkınca :))) ama çıkmadı.Doktorum da herkes de çıkacak diye bişey yok demişti.Önemli değil yani gayet normal.

Her hamilelik bir değil.Benim ilk gebeliğimde aşırı derece bulantım vardı sonrakinde hiçbişey olmadı.Hamilelik başlı başına stres herşeye endişeleniyo insan :))

Benimde 3. hamileliğim 3üde başka başka geçti vallahi hanımlar her hamilelik bir olmuyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Geçen hamileliğimde göbeğimin tepesinden en alta kadar kapkara bir çizgi vardı fakat bu hamileliğimde yok. 31. haftadayım ve en ufak bir renk değişikliği bile olmadı. Acaba normal midir?

erkek bebekte oluşuyo kız bebekte oluşmuyo diye duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum kız kardeşimin erkekti bebegi simsiyah çizgisi vardı

erkek bebekte oluşuyo kız bebekte oluşmuyo diye duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum kız kardeşimin erkekti bebegi simsiyah çizgisi vardı

Benim ilk bebeğim kız, kapkara kocaman bir çizgim vardı. Şimdiki bebeğim erkek ve en ufak bir gölge dahi yok. Acaba hormonlarımda mı bir anormallik var, yoksa bebekte ters giden bir durum mu var diye panik oldum.

benim ilk hamileliğim de olmadı o çizgi
şimdi de olmadı

aman olmasın, bide çizgiyle mi uğraşçaz, çatlaklar yetiyo zaten

iğrenç görünüyorum 25 gün oldu doğum yapalı buruşuk bir karın ve kapkara bir çizgi 3,5 yaşındaki oğuularım bile soruyor anne o kara şey neee ne..doğumdan sonra daha kötü görünüyor ama geçeceeekkk

maşşallah canım.Allah bağışlasın bebeişlerini.kapkara çizgi dediğin nedir.göbeğinin ortasındaki çizgimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…