Lip lift, bisektomi ve yag enjeksiyonu yaptirdim...

Ebush

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
739
32
318
37
Türkiye
Merhaba arkadaslar
Dun lip lift, bisektomi ve yag enjeksiyonu yaptirdim. Suratim balon gibi cok sis.
Ozellikle agzimi kapatamiyorum. Doktor cokmu kaldirdi dudagimi acaba. Konustum hatta doktorla daha cok erken 1 ay beklemen lazim dedi. Maskeyle dolasiyorum resmen.. pisman oldum sanki????

lip liftin resmini paylaşabilirmisniz rica etsek?

birde kime yaptırdınız

birde kime yaptırdınız
Merhaba hannah dr ufuk askeroglu na yaptirdim.
Benim cilt yapim gec iyilesen bir yapi galiba hala izler cok belirgin. Yetmiyormus gibi liplift yuzunden burnum yamuldu. Dudagimda asimetri. Yag enjeksiyonu pufff olup ucup gittiler :)) bisektomidende memnun degilim. Cok moralim bozuk. Nerdende yaptirdim...

Canim son durumun nedir ? Halen pişmanlık için demisin acaba ? Ben de aynen 2 işlemi düşünüyorum ama korkuyorum ne dersin

Son durum husran. Dikis hattim cok belirgin. Sadece ince cizgi kalicak demisti. Ama gorseniz 1km oteden belli izler. Ve yamuk. Nasil diktiyse burun deliklerim yamuldu hala duzelmedi. Dudagimdaki asimetre hala gecmedi.. tavsiye etmiyorum..

Son durum husran. Dikis hattim cok belirgin. Sadece ince cizgi kalicak demisti. Ama gorseniz 1km oteden belli izler. Ve yamuk. Nasil diktiyse burun deliklerim yamuldu hala duzelmedi. Dudagimdaki asimetre hala gecmedi.. tavsiye etmiyorum..

Yaptirdigin doktor cok onemli. Bende yaptirdm suan dikisler duruyor daha yeni ama dudak seklim sisken bile iyi duruyor. Biraz sabret bi kac ay gecsin ve iz icin krem vermis olmasi lazim hergun onu sur

Merhaba, siz kime yaptırdınız acaba liplift ameliyatını? Bende istiyorum ama korkuyorum malesef

Yaptirdigin doktor cok onemli. Bende yaptirdm suan dikisler duruyor daha yeni ama dudak seklim sisken bile iyi duruyor. Biraz sabret bi kac ay gecsin ve iz icin krem vermis olmasi lazim hergun onu sur
Merhaba acaba siz kime yaptırdınız liplift ameliyatını bende istiyorum. Ama korkuyorum

Siz hangi doktora oldunuz? Sadece Lip Lift mi yaptirdiniz??

Merhaba bende yaptırdım da liplift gülemlyorum 3.haftam n zaman iyileşirim psikolojim bozuldu cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…