Lip Lifting içi doktor önerisi

StupidPinkDreams

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
17
3
1
43
Herkese merhaba, burun estetiği olacağım fakat, burun ve dudak mesafem biraz uzun kalacak. Burun estetiğinden önce lip lift operasyonu geçirmek istiyorum.Yaptırıp memnun kalan veya yaptırmaya niyet etmiş kişilerden doktor önerisi rica edebilir miyim ?

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve aynı durumla karşılaştım . Doktoruma birlikte yapalım dedim,tavsiye etmiyorum dedi,kalıcı çirkin iz kalıyor dedi. Şimdi dudak dolgusu araştırıyorum

Doktorunuz doğru söylemil kalıcı çirkin iz kalıyor. Ben yaptırdım pişmanım

Doktorunuz doğru söylemil kalıcı çirkin iz kalıyor. Ben yaptırdım pişmanım
İziniz hâlen duruyor mu? Bugün olsa tekrar yapar mısınız?
Ben de düşünüyorum ama burda yaptıran herkes ‘YAPTIRMA’ diyor Kafam karıştı… kalacak olan iz lazerle silinir diyenler var başka sitelerde… aradan geçen vakitle düşünceleriniz ne yönde sizin?

Herkesin vücudu izi çok farklı iyileştiriyor. Daha önce bir yara iziniz olduysa nasıl iyileştiğini biliyorsunuzdur ama eğer olmadıysa baya risk almış olursunuz. Ben de liplift düşünüyordum ama vücudum izi çok kötü iyileştiriyor, iz kabarıyor öyle çizgi şeklini alıp rengi silinmiyor. Kabarık izlerin tedavisi de çok zorlu oluyor hatta bazıları tedavinin sonuç vermediğini bile söylüyor. Kötü bir iz kalırsa çok uğraşırsınız.
Eğer dudak-burun arası ciddi bir mesafe varsa riskleri göze alın ama o kadar mesafe yoksa dudak dolgusu yaptırsanız daha iyi olur

Bundan 20 küsür yıl evvel patlayan apandisitimin yarasının izi (bir sürü şefkat ve bakıma rağmen) bile hâlâ bembeyaz duruyor mâlesef (ki o kadar güneşlenme meraklısı da değilim). DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ! İnsan öncesi sonrası fotoğraflarını gördükçe bir hevesleniyor yine de TAMAM 6 milimetre için RİSKE GİRMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…